Mi a véleményetek Ceasar Milanról?
Nagyon szar amit csinál...
Állszent és hazudik.....Nem minden úgy van ahogy azt bemutajta a músoraiban.Durva és agresszív a kutyákkal igazából.És van pár dolog amit csinál aminek semmi értelme...Teljesen másról beszél mitn amit csinál.
Jön állandóan a nyugodtsággal meg mutassuk meg a kutyának mi a jó ő meg pórázon rángatja az ebeget XD Néha oda is sóz nekik..az meg már nagyon nem a pozitív megerősítés..
Aki nem hisz nekem nézzen utána ..
Victoria az igazi sztárkiképző rá érdemes hallgatni.
Minden szava szentírás.
Mi remekül tudjuk hasznosítani mindazt, amit elmond, az ebkéinknél remekül beválik és mi is gazdagabbak lettünk általa.
Szerintem a primitívség és a szeretetlenség az, ami nem engedi megértetni Milan gondolatait.
Minden kutyaszeretőnek nagyon ajánlom, mert aranyat ér minden tanácsa.
Hát nekem annyira nem sikerült alkalmaznom azt ahogyan ő tanít! Nem azért mert én rontottam el! A Póráz két végén. Cimű műsor a legjobb, Victoria az igazi kutya kiképző!
Ceasar Milan nem tud semmit!
És neked mi jött be Viktóriánál, ami Milánnál nem?
Tudnál konkértumot írni?
Például a fegyelmezési technikája nem a legjobb!
Mindegy is, már rájöttem, hogy Neked hiába beszél(=ír) Az ember csak a saját véleményedet tartod igaznak!
18:08! Szívemből szóltál!
Elnézést az OFF-ért.
Szerintem Victoria sokkal "szebben" bánik a kutyákkal, Cesar agresszív. Victoriát nagyon sokat néztem, Cesart csak egyszer-kétszer, megdöbbentő volt, ahogy a kutyákkal bánik, persze nem minddel. A szövege különösen zsibbasztó az + energiákról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!