Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek Ceasar...

Mi a véleményetek Ceasar Milanról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 17:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Ja még csa kannyit,hogy tapasztalt vagyok kutyakiképzésben!!!Sulinkban mindig is a tükör-módszert alkalmaztuk és az én full agresszív kutyámnál is bevált....Az ,eg,hog Egyesek képekke lpróbálják bemutatni Milan milyen húúúdeee ügyes.....-.-

Azt hiszed 10-15 kutyát nehéz sétáltatni akkor tévedsz oncogito...előbb menny el egy jó kutyasuliba aztán gyere okoskodni...mert neked fogalmad nincs még az alap jutalmazásos módszerekről sem!

2010. nov. 11. 19:21
 32/47 anonim ***** válasza:

UI:bocsi a helyesírási hibákért ,gyorsan írtam^^

mielőtt valaki képes lenne belekötni xD

2010. nov. 11. 19:30
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

19:20!

Nem félnek, behódolnak.

Ez viszont természetes érzés a kutyának, és akármilen furán is hangzik, boldogabbak lesznek tőle, ha erős a falkavezér. Nagyobb biztonságban érzik a falkát, és attól, hogy nem nekik kell erről gondoskodni, nem lesznek flusztráltak.

Nevelni tekintéllyel lehet. Persze közben szeretem is a kutyát, ez nem olyan, hogy ki-be kapcsolom, de ha kivonjuk az egyenletből a tekintélyt, puszán szeretettel nem lehet nevelni.

Ha más a véleményed, akkor én sem lennék a Te kutyád.

2010. nov. 11. 19:36
 34/47 anonim ***** válasza:

"Szeretettel nem lehet kutyát nevelni. "

BOLOND VAGY???

2010. nov. 11. 19:36
 35/47 anonim ***** válasza:
Ceaser Milan a kedvencem rajongoja vagyok és minden egyes részét láttam msot is nézem az ismétléseket és sok tapasztalot szereztem kutyák nevelésből,mti csináljunk meg hogy mit kell tennem hogy amelyik kutyátol(kutyáktol) félek mit tegyek hogy ne féljek bátrab lettem
2010. nov. 11. 19:39
 36/47 anonim ***** válasza:

venomancer

Ceasar Milan nem kutyakiképző.

2010. nov. 11. 19:43
 37/47 anonim ***** válasza:

19:36! 19:20 vagyok

Azt hiszem, nagyjából egyetértünk mi, csak a szavakon szeretünk lovagolni. :)

2010. nov. 11. 19:43
 38/47 anonim ***** válasza:
És ki mondta hogy az ?XD
2010. nov. 11. 20:21
 39/47 WhiteWidow27 válasza:
helló, csak szólok az a venomancer amelyik azt írta hogy "nem kutyakiképző" az egy duplikált felhasználó, tehát nem az igazi venomancer...
2010. nov. 11. 20:21
 40/47 anonim ***** válasza:
Tudjuk, köszi :)
2010. nov. 11. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!