Mi a véleményetek Ceasar Milanról?
Ja még csa kannyit,hogy tapasztalt vagyok kutyakiképzésben!!!Sulinkban mindig is a tükör-módszert alkalmaztuk és az én full agresszív kutyámnál is bevált....Az ,eg,hog Egyesek képekke lpróbálják bemutatni Milan milyen húúúdeee ügyes.....-.-
Azt hiszed 10-15 kutyát nehéz sétáltatni akkor tévedsz oncogito...előbb menny el egy jó kutyasuliba aztán gyere okoskodni...mert neked fogalmad nincs még az alap jutalmazásos módszerekről sem!
UI:bocsi a helyesírási hibákért ,gyorsan írtam^^
mielőtt valaki képes lenne belekötni xD
19:20!
Nem félnek, behódolnak.
Ez viszont természetes érzés a kutyának, és akármilen furán is hangzik, boldogabbak lesznek tőle, ha erős a falkavezér. Nagyobb biztonságban érzik a falkát, és attól, hogy nem nekik kell erről gondoskodni, nem lesznek flusztráltak.
Nevelni tekintéllyel lehet. Persze közben szeretem is a kutyát, ez nem olyan, hogy ki-be kapcsolom, de ha kivonjuk az egyenletből a tekintélyt, puszán szeretettel nem lehet nevelni.
Ha más a véleményed, akkor én sem lennék a Te kutyád.
"Szeretettel nem lehet kutyát nevelni. "
BOLOND VAGY???
venomancer
Ceasar Milan nem kutyakiképző.
19:36! 19:20 vagyok
Azt hiszem, nagyjából egyetértünk mi, csak a szavakon szeretünk lovagolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!