Úristen! Ti erről mit gondoltok? Főleg kutyások/kutyaimádók válasza érdekel.
Most hallottam, hogy egy ember aláírást gyűjtött az ügyben, hogy ehető legyen a kutyahús.VAgyis, hogy a kutya is ugyanolyan haszonállat legyen mint a kacsa vagy a marha!
Hogy mondhat ilyet?
Undorító!
Hogy lehet valaki ilyen gusztustalan?
Én nem bírnám ki ha a menhelyi kutyákat csak azért vinnék el, hogy megegyék!
Ez egy gusztustalan ember!Akasztást érdemelne!
Ti is így fel vagytok háborodva?
Hova jut a magyarság? Lassan nem leszek büszke arra, hogy magyar vagyok!
13/L :'(
Mi a retek bajotok van? Hogy lehet összehasonlítani egy kutyát egy disznóval vagy egy csirkével? Ezeket az állatokat mindig is azért tartották, hogy levágják és élelmiszerként eladják. Láttatok már olyan képet ahol egy csirkével pózol valaki, mint legjobb barátja? (ezt azoktól kérdezem akik nem találnak különbséget).
Soha nem lesz ebből az egészből semmi, és aki itt villogtatta a reális gondolkozást és a kérdezőt gúnyolta, az guglizzon rá a szó jelentésére. Mert HA valaki reálisan gondolkozik akkor nem adja a voksát ezért a sz.arért.. Lehet, hogy máshol eszik, de ott nem is az ember legjobb barátjaként emlegetik, nálunk pedig igen! Nincs miről beszélni!!
11-11 20:21-es
Használd már az eszedet. Minden állat ugyanazt a fájdalmat érzi amikor megölik. Vagy azt akarod mondani hogy az embernek egyszerűen joga van egész fajokat halálra és szenvedésre ítélni, míg másokat kiemelni, mert olyan aranyos, meg az érdekeinket tudja szoglálni biológiai adottságai miatt? Ezért érdemesebb az életre? Mindegy, hagyjuk, azért kiváncsi lennék hogy hány éves vagy ilyen logikával, bocs.
25/L
a kutyát nem összehasonlítani akarják a disznóval szerintem, hanem puszta tények: akik az állatokat ölik ipari felhasználás céljából azok azért ölik mert szerintük az emberi faj annyival az állat fellett álló, hogy joggal rendelkezik az állatok életével úgy ahogy akar, e.g. megölheti és kínozhatja az állatokat legálisan, mivel nagy többségünk ezt vallja ezért legális. akik az állatok fogyasztása ill. bármilyen ipari célú felhasználása ellen vannak, azok azt vallják az ember nem áll annyival az állatok felett hogy joggal rendelkezhetne az életükkel. ez eddig pofon egyszerű szvsz.
na most itt azok akik azt mondják a kutyát nem szabad megölni a disznót meg igen, azok a legnagyobb baromságot beszélik. mert kinek van joga önkényesen eldönteni hogy melyik állat ölhető és melyik nem? ne higgyétek már hogy bármivel jobbak vagytok azoknál akik a kutyákat megennék, csak hülyébbek vagytok náluk. mivel definiálnád a "megölhető" ill. "nem megölhető" állat fogalmát? azzal hogy te melyiket szereted simogatni vagy neked melyik a kedvenced? te csak azért nem ölnéd meg a kutyát mert neked örömforrást jelent ill. valamilyen formában segít/hasznot hoz. lényegében ugyanazon célból tartod a kutyát mint amilyen célból a haszonállatokat megölik, az embernek haszna származik mindkettőből. de vannak mások akik talán úgy ítélik meg hogy a kutya nagyobb haszonforrás lenne úgy ha neki a húsa is fogyasztható lenne. ugyanakkor lehet hogy egy másik embernek meg egy csirke a legjobb barátja és azt szereti úgy mint te a kutyádat. most akkor kinek legyen joga eldönteni hogy melyik állat milyen formában jelentsen haszonforrást az embernek, "barátként" vagy élelmiszer formában?? akik ilyen módon akarnak különbséget tenni állatfajok között hogy a saját személyes preferenciájukra hagyatkoznak, azok pusztán nem látnak az elfogultságuktól. szóval lényegében még mindig több a realitás abban hogy más haszonállatokkal együtt a kutya is fogyasztható legyen, mint abban hogy jaj ne öljük már meg az aranyos kutyuskát mert felvidít amikor szomorú vagyok nyüssz.
nekem is van kutyám. meg macskám meg nyuszim is. én egyiket sem enném meg. de én nem eszem meg a csirkét disznót halat sem vagy bármit ami él és szenved ha bántják vagy megölik.
nekem is van kutyám. meg macskám meg nyuszim is. én egyiket sem enném meg. de én nem eszem meg a csirkét disznót halat sem vagy bármit ami él és szenved ha bántják vagy megölik.----Mert a Te aberráltságod meg az hogy azt eszel amit a növényevők!!
Majd ha fizikai munkát végeznél naponta akkor oda is sz.rnál mint Gyönyörü Ferkó macskája az eperfa alá a gezemice kajapótléktól!!
Hát lassan rekordot döntök ezzel a kérdéssel :D
Na jó nem...
Hát elég hevesen vitáztok! Én akkor is elítélem azt aki képes kutya-húst enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!