Úristen! Ti erről mit gondoltok? Főleg kutyások/kutyaimádók válasza érdekel.
Most hallottam, hogy egy ember aláírást gyűjtött az ügyben, hogy ehető legyen a kutyahús.VAgyis, hogy a kutya is ugyanolyan haszonállat legyen mint a kacsa vagy a marha!
Hogy mondhat ilyet?
Undorító!
Hogy lehet valaki ilyen gusztustalan?
Én nem bírnám ki ha a menhelyi kutyákat csak azért vinnék el, hogy megegyék!
Ez egy gusztustalan ember!Akasztást érdemelne!
Ti is így fel vagytok háborodva?
Hova jut a magyarság? Lassan nem leszek büszke arra, hogy magyar vagyok!
13/L :'(
19:01
köszönöm a dicséretet, igazából inkább a szüleim nevében:P
jól esett.
pedig félve írtam le, mert számítottam rá, hogy páran nekem esnek majd, hogy itt a nagy kutyahús ellenes, közben meg húsboltjuk van:)
"istenem, de buta vagy!!! :D:D:D szerinted melyik az egészségesebb??? egy szelet kenyér,vagy egy jóó kis cukros péksüti amit orrba-szájba töm mindenki, vagy egy darabka csirkemell? Tudod te mennyi fehérjét tartalmaz a csirkemell?? tudod egyátalán mi az a fehérje és mire jó? :D jajjajjaj kár volt írnod:D:D"
Ezt nemtudom kinek írtad de a stílusodból meg a fehérje emlegetésből felteszem valami húsevő, amatőr bodybuilder lehetsz. (A bodybuildereket és a húsevőket sem akartam ezzel megsérteni, mert sok intelligens testépítéssel foglalkozó embert is ismerek :))
szal neked egy érdekesség:
mint írtam, apum barátjánál igen, ott szabad tartáson vannak, tőlük általában marhát és mangalicát veszünk. A sertések jönnek a hizlaldából (játszó szobából) :) onnan a vágóhídra, és ott rögtön vágják is őket. de hát a hizlaldában is majdnem hogy jobb körülmények között élnek, mint az emberek:P jó ez túlzás, de értitek mire célzok. nem mind1, hogy 60an a szarba tapicskolnak egy szűk kis karámban!
meg mi tényleg úgy tapasztaltuk és mások is, hogy jelentős különbség van a húsuk között
a csont nélküli comb 1640
a lábszár 1690
a bélszín pedig 4400
hát a cég tudakozóban fent vagyunk, de nem tudom, hogy hogy mert nem kértük na mind1:P de ahhoz megint csak le kellene írnom a nevet, de bonyolult ez:S meg kérdeztem őket és mondták, hogy ki ne merjem írogatni:P
fanatikus internet gyűlölők:S:P
"a játszó szoba konkrétan a hizlaldában van, de a kocsikon is vannak láncok amiken szállítják őket, meg nyáron permetezik őket vízzel, hogy ne rohadjanak meg a melegtől. tehát lényegesen jobb a húsa egy stressz mentes sertésnek""
Ez aztán az állatszeretet!Innét még a vágóhidra menni is öröm lehet!!Olyan jó érzés ilyet olvasni,a kutyák helyében én önként jelentkeznék az itt dicsekvő gyerkőcéék vágóhidjára.Nem a menhelyen stresszelni évekig,mert az nem élet!!
nem vágóhidunk van okoska, hanem húsbolt. én a beszerzési helyeinkről beszélek. de arra már lusta, hogy végig olvassa amit írok!:D
nem dicsekvés, hanem felvilágosítás, hogy nem mindenütt bánnak úgy az állatokkal és nem kínok-kínja között halnak meg, mint ahogy azt sokan elképzelik, mert nem lát az orránál messzebbre, de okoskodni tud
na látod az ilyen szűk látókörű emberekről beszélek, mint te! akkor is úgy vagyok vele, h ha már csináljuk és meg öljük a disznót a húsáért, akkor már humánusabban csináljuk, mint, hogy halálra kínozzuk!
ha már megöljük, akkor egyértelműen jobb a kábítás, és aztán le szúrják, mint anno hogy 6an lefogták, és úgy szúrták meg. 1000szer kevesebbet szenved a kábítással!
de fejezzük be a témát, mert már kicsit sem kapcsolódik a kérdező témájához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!