Úristen! Ti erről mit gondoltok? Főleg kutyások/kutyaimádók válasza érdekel.
Most hallottam, hogy egy ember aláírást gyűjtött az ügyben, hogy ehető legyen a kutyahús.VAgyis, hogy a kutya is ugyanolyan haszonállat legyen mint a kacsa vagy a marha!
Hogy mondhat ilyet?
Undorító!
Hogy lehet valaki ilyen gusztustalan?
Én nem bírnám ki ha a menhelyi kutyákat csak azért vinnék el, hogy megegyék!
Ez egy gusztustalan ember!Akasztást érdemelne!
Ti is így fel vagytok háborodva?
Hova jut a magyarság? Lassan nem leszek büszke arra, hogy magyar vagyok!
13/L :'(
" ...élelmiszer szempontjából fontos disznóhús"- ez a válaszoló vagyok
oké, nem azt mondtam hogy olyan nagyon egészséges, de mégis azért tápláló, és hallottam már hogy aki híni próbál az sok ilyen húst kell egyen.
Tudom hogy nem a leg egészségesebb, de mondjuk ha beszüntetnék, akkor mivel helyettesítenék? mit ennének helyette(aki szereti)?
"Élelmiszer szempontjából abszolúte nem fontos a disznóhús, sőt..." ha így állunk hozzá akkor mindegyik húsfélében van valami, ami nem annyira egészséges a szervezetre...és ha nem ennénk húst, akkor mindenki "gebe" lenne, vag legalábbis tömné magába a kálciumot..
Ilyen szempontól, ugye már nem káros a hús?????
De amúgy az is nagyon elszomorító, amit a többi állattal is tesznek, amint a feljebb lévő Válaszoló is írta.
LEhet nem egészséges a disznóhús de nagyon finom;)Pláne egy jól lesütött oldalas...nyammiiii
Fárasztó lenne azzal foglalkozni mi jó és mi nem!Ennyi erővel semmit nem lehetne enni mert már a zöldségek sem olyanok mint anno!
Szerintem is gusztustalan. DE álszentségnek tartom, hogy a disznót, kacsát, bárányt nem kell sajnálni, a kutyát, macskát pedig igen. Én nem eszem egyik húst sem, mielőtt valaki beleköt ebbe.
Vagy minden állat levágásánál háborodj fel, vagy egyiknél se.
Szerintem is aki meg bírna enni egy ártatlan kutyit az állatkínzó!!
Aki ezt teszi az ugyan ezt érdemli!
Kinaban is tobben ellenzik :P
kutya a baratunk nem kaja igen en mondjuk nem igazan sajnalom a disznot meg hasonlo nem tudnam megenni ha en neveltem volna de azok erre vannak a tenyesztve a kutya meg arra hogy baratunk legyen :D
még, hogy arra tenyésztett kutyákból mi a JÓÓ K.VA ÉDES ANYUKÁJUKAT AZT, HOGY UGYANAZT TENNÉM VELÜK, MINT AHOGY ŐK VÉGEZNEK A KUTYÁKKAL!!!!!!!! Láttam a riportot, és nekem nagyon gyanús volt az "arra" tenyésztett kutya téma. Utána néztem be írtam keresőbe és találtam egy videót amin.... én esküszöm, hogy sírok, hogy lehet így végezni egy állattal, mint azokkal a kutyusokkal, amiket a videón láttam??? :'( :'(
mindenféle sajnálat nélkül ugyanazt tenném velük esküszöm, a saját kezemmel egy percre se sajnálnám meg őket!!!:( Borzalmas dolgokat láttam, de igazából végig se néztem, mert nem bírtam!
oké hagyomány ott, de van humánus módja is!!!:(
22L
20:27
mért lenne állatkínzó??? a disznó, tyúk... is ugyanolyan állat mint a kutya, és mégis szó nélkul megeszed. sztem ha finom lenne, már rég kutyákat ennénk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!