Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menhelyi önkéntességgel sokat...

Menhelyi önkéntességgel sokat tanulhatok a kutyákról? Megéri? Engedi egyáltalán az ottani tulaj, hogy foglalkozzak a kutyákkal?

Figyelt kérdés
febr. 14. 15:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, minden kutyatartó tudja hogy a szart össze kell minden nap szedni. Akinek a kutyája egész életében csak a gazdi udvarát látja, az után is minden nap össze van szedve.
febr. 14. 20:37
 22/31 A kérdező kommentje:
21.: Igen nyilván sétáltatás közben össze kell szedni, de mint leírtam, eszembe nem jutna kitakarítani a kenneleket. Most akkor komolyan ezzel mégis mi a baj? Mi a gondotok azzal, hogy elvinnék sétáltatni kutyákat? Szerintetek miben nem lenne jó az nekik?
febr. 14. 20:42
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Te nem értesz minket. Nem a kakiszedés a lényeg. Hanem hogy egy okoskodó nagyképű majom vagy. Jó éjt😊
febr. 14. 21:04
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
#22 Értjük, te nem érted. Tudod, majd én is felajánlom tesómnak, hogy bármikor bébiszittelem a pici gyerekét, mert milyen jófej vagyok, és több szabadideje lesz, de amint pelenkát kell cserélni, azért legyen már valaki más is ott, meg ha nem akar enni a gyerek, akkor valaki vegye már rá helyettem. Nagy segítség, mondhatom.
febr. 14. 21:11
 25/31 A kérdező kommentje:

Ahammm, szóval nem is a kutya a lényeg, hanem a menhelyi dolgozók, értem, na ennyit a sok kamu állatbarátról... Nektek is csak az számít, hogy az elfuserált elvárásaitoknak megfeleljen valaki... Be is jött, amit sejtettem. Ha a kutyák egy kicsit is érdekelnének titeket, akkor rájöhetnétek arra, hogy a kutyát nem érdekli, hogy valaki okoskodik-e, vagy nagyképú, stb. Na ez is megint csak rólatok szól. Ezért kéne betiltani, hogy a civilek csakúgy állatmenhelyeket hozhassanak létre, állami felügyelet alá kéne vonni! Nektek nem is az a lényeg, hogy a kutya jól érezze magát, hanem csak ti!

24.: Az meg már no comment, hogy egy kutyát egy gyerekhez hasonlítasz. Ez csak egy kutya! Nem ember! Menj el pszichológushoz.

febr. 14. 21:18
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
20 Nem akarok, és nem is fogok a sületlenségeidre válaszolni, sőt, már el sem olvastam végig. NE MENJ MENHELYRE! Szar emberektől nem kell segítség. Ennyi.
febr. 14. 21:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nem állatbarát vagy, hanem ahogy már többen leírták, egy utolsó, arrogáns hülye.
febr. 14. 22:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27 Persze, hogy nem. Lassan esett le, de valószínűleg nem is szereti az állatokat. Aki ilyeneket ír: " És szerinted miben veszélyeztetem a drága kutyát", meg "ez csak egy kutya", annak tudjuk mi a baja. Mindenki szarik a hülye fejére, és bántja, hogy a kutyákkal többet van foglalkozva, mint vele. Sőt, azon sem lennék meglepődve, ha ez amolyan családi sérelem lenne. Egy szánalmas nyomorult, és csak itt tudja az ilyet kiadni magából.
febr. 15. 07:05
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha sétáltatni akarsz, ok, de akkor nem önkéntes vagy, hanem kutyasétáltató. A kettő nem ugyananaz, azt remélem, vágod.
febr. 15. 08:01
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk rád értelmes ember egy denevért nem bízna, pedig azzal bőven nem kell annyit foglalkozni, mint egy kutyával :D
febr. 15. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!