Csak szerintem szemtelen amit csinál a menhely ?
Szerintem te reagálod túl.
Gondolom, tényleg nincs pénzük, és aki segített, arról feltételezhetö, hogy esetleg máskor is fog, próba szerencse alapon rákérdeznek.
Könyörögnek azért, hogy az állatoknak továbbra se legyen nagyon rossz, mert már így se jó élet ez nekik.
Segíts nekik, ahogy tudsz, az állatokon segítesz ezzel.
Én a hasonló eseteken mindig azon csodálkozom, hogy botra, automatikus sms/e-mail küldő rendszerre van pénz, kutyatápra meg nincs. ¯\_(ツ)_/¯
Én megértem a felháborodásodat, de ez nem példa nélküli, a menhelyek egyetlen bevétele ezekből a folyamatos, már -már pofátlannak ható "kéregetésből" van, semmi másból. Enélkül elég nehéz kutyákat etetni, ápolni, orvoshoz vinni, helyszínre kimenni kutyákért stb. Plusz beleteszik a saját munkájukat, szabadidejüket.
Részemről sajnos ezek rendre elveszik a kedvemet az adakozástól, de találtam egy alapítványt, ami nem bűntudatkeltéssel dolgozik, szimpatikus a munkájuk, a hozzáállásuk, a posztjaik hangvétele stb. őket támogatom. Ha neked nem szimpatikus a kérdésben lévő alapítvány nem vagy köteles támogatni őket, keress tovább olyan helyet, ami számodra szimpatikusabb.
Minden hely támogatásával állatokon segítesz.
De sok idejük van az idiótáknak...
Írd meg nekik hogy töröljék az adataidat, különben jogi lépéseket teszel, ugyanis ez szembemegy a GDPR törvényekkel. Ettől mindig befosnak. Plusz nyugodtan tilsd a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!