Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak szerintem szemtelen amit...

Csak szerintem szemtelen amit csinál a menhely ?

Figyelt kérdés
Van egy Szlovákiai menhely.Karácsony előtt kidobta a facebook hogy üresek a táljaik és éhezneka kutyák.Úgy gondoltam ha már szeretet ünnepe stb utalok pénzt nekik.Azóta folyamatosan kapom az e-mailt meg az sms-t hogy várják a további támogatásomat mert nem jött össze nekik a kitűzött cél és éheznek a kutyák.Szerettem volna máskor is pénzt utalni de ez a hozzáállás számomra eléggé arcpirító.Vagy csak én reagálom túl?
tegnap 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem te reagálod túl.

Gondolom, tényleg nincs pénzük, és aki segített, arról feltételezhetö, hogy esetleg máskor is fog, próba szerencse alapon rákérdeznek.

tegnap 17:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor segítek nekik ahogy tudok .
tegnap 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon sok menhely így áll hozzá, igen, lehet nyomulósak egy picit, de igazából érthető, mert anyagilag ezt bírni... nem lehet. Túl sok a költség, már a legolcsóbb táppal való etetés is drágán jön ki heti szinten, annyi kutya van a menhelyeken, és akkor ne is beszéljünk az állatorvosi és egyéb költségekkel. Nem lehet ezt bírni.
tegnap 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Könyörögnek azért, hogy az állatoknak továbbra se legyen nagyon rossz, mert már így se jó élet ez nekik.

Segíts nekik, ahogy tudsz, az állatokon segítesz ezzel.

tegnap 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Érzelmi zsarolás, amit csinálnak. Nem vagy köteles állandóan pénzelni őket. Az ember nem veheti magára az egész vilg baját. Azzal, hogy segítesz időnként, nem tarthatod el a menhelyet.
tegnap 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Folytatom. Írjanak Ficónak, kormányzati feladat lenne a komolyabb támogatás közpénzből.
tegnap 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Én a hasonló eseteken mindig azon csodálkozom, hogy botra, automatikus sms/e-mail küldő rendszerre van pénz, kutyatápra meg nincs. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Én megértem a felháborodásodat, de ez nem példa nélküli, a menhelyek egyetlen bevétele ezekből a folyamatos, már -már pofátlannak ható "kéregetésből" van, semmi másból. Enélkül elég nehéz kutyákat etetni, ápolni, orvoshoz vinni, helyszínre kimenni kutyákért stb. Plusz beleteszik a saját munkájukat, szabadidejüket.

Részemről sajnos ezek rendre elveszik a kedvemet az adakozástól, de találtam egy alapítványt, ami nem bűntudatkeltéssel dolgozik, szimpatikus a munkájuk, a hozzáállásuk, a posztjaik hangvétele stb. őket támogatom. Ha neked nem szimpatikus a kérdésben lévő alapítvány nem vagy köteles támogatni őket, keress tovább olyan helyet, ami számodra szimpatikusabb.

Minden hely támogatásával állatokon segítesz.

tegnap 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
7-es: mivel a menhelynek van oldala, onnan emialt küldeni nem kerül semmi pluszba. Kutyatápot meg nem lehet ingyen kapni.
tegnap 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:

De sok idejük van az idiótáknak...

Írd meg nekik hogy töröljék az adataidat, különben jogi lépéseket teszel, ugyanis ez szembemegy a GDPR törvényekkel. Ettől mindig befosnak. Plusz nyugodtan tilsd a számot.

tegnap 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
7: és az egyszeri embernek ehhez mi köze? Spammeljék a kva anyjukat
tegnap 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!