Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok használt teniszlabdám...

Sok használt teniszlabdám van, de nem akarom kidobni őket. Szeretném odaadni kutyamenhelynek, kutyaiskolának, bárminek, ahol a kutyák tudnak velük tanulni, játszani, szétharapdálni. Tudtok írni pár budapesti helyet, ahol örülnének kb. 100 labdának?

Figyelt kérdés

nov. 7. 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Vannak olyan helyek, ahol mindent szívesen fogadnak és vannak olyanok, amik csak fix, általuk meghatározott dolgokat fogadnak el. Hívd fel a környékeden lévő helyeket. Így a legtisztább.
nov. 7. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Érdemes felhívni őket.

Amikor a csivavám sosem használt cuccait, meg néhány bontott zacskó tápot (a finnyás kutyám megkóstolni sem volt hajlandó) akartam odaadni, akkor több helyre telefonáltam. Az ötödik helyen fogadták el.

nov. 7. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Én nagy rakás bontatlan kötszert ajánlottam fel rendszeresen menhelyeknek, állatkórházaknak mindenhol elutasítottak. Sokan szeretnek sírni de tisztelet a kivételnek: hasonlóak a koldusra aki azon rinyál hogy adjál pénzt kenyérkére, ha adsz neki egy kilós kenyeret akkor utánad vágja.
nov. 7. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
A teniszlabda nem ajánlott kutyáknak, olyan anyagból van, ami borzasztóan koptatja a fogukat.
nov. 7. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

4-es: ez így igaz, de a semminél jobb, legalább egy kis inger éri őket játék formájában. Nem hiszem, hogy sok menhelynek van kapacitása 2-3 ezerért labdát venni.

Kérdező, én vidéken több menhelyet is tudok, akik biztosan elfogadják, ha érdekel.

nov. 7. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon koptatja a fogukat. Inkább add valami tenisz egyesületnek vagy ilyesmi.
nov. 7. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

A teniszlabdával az a gond, hogy gyorsan földes lesz és így koptatja a fogat. A rágós kutyák elég hamar le tudják hámozni róla a borítást.

Menhelynél még az is gond lehet, ha több kutyát tartanak együtt, könnyen verekedés lehet a labda birtoklásából. Még akkor is, ha több labdán osztozkodhatnak.

Talán a lakóhelyeden van a kutyásoknak face oldala. Oda beírhatod. Vannak kutyások,akik használják a teniszlabdát.

nov. 7. 16:47
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
Vonóhorgokra szokták rárakni autósok védőkupakként.
nov. 7. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
ma 16:59 Először olvasd el a kérdést és arra válaszolj majmóca!😀
nov. 7. 18:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meg sem fordult a fejemben, hogy árthat ez a kutyáknak.
nov. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!