Problémás kutyát örököltem, mit tegyek? Debrecen környékén melyik menhely tudná elvállalni?
Figyelt kérdés
A családban senki se tudja/akarja befogadni, mindenki rám mutogat mert hogy nekem már van egy kutyám. De én nem tudom csak úgy befogadni. Több, mint 400 kmre van tőlem a kutya, nincs kocsim, abszolút neveletlen és szocializálatlan, a kertet sose hagyta el, nyilván nem szobatiszta, plusz nagy testű, rengeteget kéne költeni rá, rengeteget szőrözne is. Nagyon cuki, de engem nem ismer. Őszintén szólva iszonyatos lelkiismeret furdalásom van a helyzet miatt mert megérdemelne egy normális szerető családot, de nekem óriási terhet jelentene és nem vagyok benne biztos hogy magamra szeretném vállalni. Én direkt olyan kutyát választottam ami ideális az életemhez. Sokat készültem, számoltam, átgondoltam mindent alaposan és sosem akartam második kutyát. Itt nincs lehetőség előre átrágni hogy beleférne e, mert szerencsétlennek kell egy otthon de senki se akarja. Szívem szerint befogadnám, az épp eszem lemondana róla.ma 18:30
1/4 anonim válasza:
Nem adnám menhelyre, inkább Facebook csoportokba tenném fel, hátha biztos gazdira talál.
2/4 anonim válasza:
2 kutya az 2x annyi pénz, idő energia. Ezt is tudják a kedves családtagok? Nagy változás az életedben ami évekig kihat. Zárd ki az érzelmeket, én is nagyon sajnálnám de ha nincsenek meg a kellő körülmények, ne menj bele.
3/4 anonim válasza:
"mindenki rám mutogat "
könnyű más faxával csalánt veregetni....
4/4 anonim válasza:
Akinek a legnagyobb a szája, az fogadja be, ne akarja rádtolni ezt a nagy felelősséget. Nem kötelességed, de befogadó gazdit érdemes keresni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!