Felvagyok háborodva. Miért élnek ilyen emberek? Undorom van a saját fajtámtól.
Megint a 3. és még sokadik vagyok :)
Könnyű mondani, hogy beszélni kellett volna vele, az ilyen embereknek nem jut el az agyáig, hogy mit mondasz nekik, ha 24 órát jártatod a szádat, akkor se. Jegyző? Jó vicc. Minket úgy elhajtott, hogy csak lestünk. Magasról tesznek az ilyen esetekre sajnos. A rendőrségen meg tudod mit mondtak? Hogy Magyarországon NINCS állatvédelmi törvény!! Na, én ott és akkor feladtam minden reményt a hivatalos szervekben...
Viszont valamit javasolnék. Keresd meg valamelyik állatvédelmi szervet (ne ilyen vidéki miniegyesületet, hanem pl. Fehérkereszt), mutasd meg nekik a képeket és kérd őket, hogy tiltsák/tiltassák el ezt az idiótát az állattartástól. Ilyet is lehet, csak nem tudom a pontos menetét, de ők biztos elmondják. Olyan képed nincs esetleg, amikor még meg volt kötve?
Most nálunk is van egy ilyen eset, ráadásul az fajtatiszta kuvasz, de mindenki sz.rik, törjük a fejünket ezerrel, hogy mihez kezdjünk. Sajnos a 70 m2-re macskák közé nem hozhatom, és mindenki borzasztóan sajnálja, de senki nem akarja befogadni még pár napra se. Az a kedves ismerősünk se, aki "aludni se tud szegény kutya sorsa miatt" és van egy fél focipályányi kertje, de ott tartani egy kicsit, ááá dehogy....
Melyik megyében laksz egyébként?
22:50 vagyok
az oké, hogyha nem megfelelő körülmények között tartják állatkínzás az a tyúknak is, de az a helytől függ hogy szenvednek-e vagy sem. és attól hogy vágóállatok még nem azt mondtam hogy szenvedjenek, mert NE! de a vágás után meghalnak nem szenvednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!