Felvagyok háborodva. Miért élnek ilyen emberek? Undorom van a saját fajtámtól.
Bocs, nem olvastam el a válaszokat, de azért gyorsan leírom a véleményem.
A kutyát nagyon rossz körülmények között tartották, de Magyarországon nincs állatrendőrség sajnos, Neked pedig nem volt jogod megmondani, hogy mit csináljon a kutyájával.
És megértem, hogy mérges voltál, de miért gondoltad, hogy ezzel a stílussal bármit is el lehet érni? Ahelyett, hogy higgadtan beszéltél volna a nővel...
Ha látleletet csináltat, akkor simán fel fog Téged jelenteni testi sértésért.
Megütni egy embert egy állatért? Ez lesz az új divat?
hát nemtudom te hogyvagy vele, de én többre tartom őket az embereknél. Kapásból 2 idézettel meg is magyarázom neked, hogy miért:
Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel?
Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkretett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?
elgondolkodtató nem?
Na szóval az én véleményem:
Ez tényleg önbíráskodás kedves kérdező ezzel még csúnyán megütheted a bokád, DE MAXIMÁLISAN EGYET ÉRTEK VELED!!
Nem az az új divat hogy embert kutyáért. De ilyen "embert"?? Szerintem ez korántsem ember, mégha a fajta hozzánk is köti :S.
Annak aki az állatvédőkről írt hogy megmentenek egy állatot és otthon meg eszik a csirkehúst.
NA a CSIRKE és más VÁGÓállatokat erre tartjuk, IGEN ARRA hogy megegyük. Ezért azokkal nincs gond még normálisan vágják őket. De a kutyákat nem arra tartjuk hogy megegyet és végképp nem arra hogy kínozzuk.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
"Felvagyok háborodva. Miért élnek ilyen emberek? Undorom van a saját fajtámtól."
Most már én is. köszönhetően az olyanoknak mint Te!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!