Terreur Masquée vs. Von Dorlatos malinois kennel?
Én innen szeretnék kutyát: [link]
Ha a belga vb re szeretnél kijutni,akkor szerintem ne onnan vegyél,ugyan szoktak menni von Dorlatosok is..De meg lehet nézni az eredményeiket...
Én más kennelt nem tudok ajánlani,de majd jön ipodogsport,és ő majd biztosan. :)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:14
Mióta elkezdtünk versenyezni,már eltelt 3 év,úgy hogy nyugodj meg...
Egyébként meg már akkor is nagyon jól ment a pályán,amikor elkezdtünk versenyezni.A mi sulinkban nem is engedik azt versenyre,akinek nem megy jól.
És pont az olyanok miatt,mint te megy el az embereknek a kedve a Magyarországi versenyzéstől.Én nagy részt már csak Szlovákiában indulok...Ezzel a kutyámmal már örökre agilityzni fogok,de ha ő nyugdíjas lesz,többet soha.
Egyébként meg szerintem ne OFFoljuk már tele a kérdést...
Akkor elég valószínű h ismerlek :oP
És nem értem miért menne el bárki kedve is attól, h megtudja h az agility nem egy könnyű sport, és nem csak abból áll h a kutya átugorja az akadályt.
Nem,nem attól megy el a kedve,hanem attól,hogy a kezdőkkel mindig kötözködnek.
Most is látom mi megy egy-egy versenyen...B*sztatják a kezdőket.
Most már tényleg befejeztem az OFFolást.
Köszi a kennel címet :D. Megnézem.
A többiek meg..priviben ..:P
Én is azért hagytam abba az agilityt mert vérre ment a dolog és mindenki a másik kutyáját bénázta ha éppen elrontott egy futamot vagy ügyetlenebb volt a gazdi...
Aki a kutyájára is figyel és nem csak a saját elképzeléseit próbálja megvalósítani a kutyáján keresztül, az előbb-utóbb megtalálja azt az elfoglaltságot, ami a kutyának és neki is örömet okoz.
Ha komoly célod van, érdemesebb kinti tenyésztőket megnézni. Bár itthon is sikerülhet egy szuper kutyát kifogni. A kutya vétel mindig is kétesélyes. Vagy szerencséd van, vagy nem. Nemhiába sok komoly versenyző sokszor csak a sokadik kutyájával tud eredményeket elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!