Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Terreur Masquée vs. Von...

Terreur Masquée vs. Von Dorlatos malinois kennel?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik kennelben vannak több szempontból is jobb kutyák.Mindkét oldalon kimagasló az állomány, de én úgy vettem észre a TM kutyák agilityre orientálódnak míg a VD-ben kimondott ŐV kutyák vannak.Én olyan kuyát szeretnék amelyik mindkét szakágban megállja a helyét :).
2010. nov. 7. 16:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én innen szeretnék kutyát: [link]

Ha a belga vb re szeretnél kijutni,akkor szerintem ne onnan vegyél,ugyan szoktak menni von Dorlatosok is..De meg lehet nézni az eredményeiket...

Én más kennelt nem tudok ajánlani,de majd jön ipodogsport,és ő majd biztosan. :)

2010. nov. 7. 18:16
 22/36 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:14

Mióta elkezdtünk versenyezni,már eltelt 3 év,úgy hogy nyugodj meg...

Egyébként meg már akkor is nagyon jól ment a pályán,amikor elkezdtünk versenyezni.A mi sulinkban nem is engedik azt versenyre,akinek nem megy jól.

És pont az olyanok miatt,mint te megy el az embereknek a kedve a Magyarországi versenyzéstől.Én nagy részt már csak Szlovákiában indulok...Ezzel a kutyámmal már örökre agilityzni fogok,de ha ő nyugdíjas lesz,többet soha.

Egyébként meg szerintem ne OFFoljuk már tele a kérdést...

2010. nov. 7. 18:20
 23/36 anonim ***** válasza:
53%

Akkor elég valószínű h ismerlek :oP

És nem értem miért menne el bárki kedve is attól, h megtudja h az agility nem egy könnyű sport, és nem csak abból áll h a kutya átugorja az akadályt.

2010. nov. 7. 18:36
 24/36 anonim ***** válasza:
26%

Nem,nem attól megy el a kedve,hanem attól,hogy a kezdőkkel mindig kötözködnek.

Most is látom mi megy egy-egy versenyen...B*sztatják a kezdőket.

Most már tényleg befejeztem az OFFolást.

2010. nov. 7. 18:39
 25/36 anonim ***** válasza:
Kérlek akkor ezt fejtsd ki privátban, mert engem érdekel, hogy te mit értékelsz a kezdők basztatásnak és abban amit én írtam mi volt sértő? Tényleg érdeke, azért kérdezem, h lehessen rajta változtatni...
2010. nov. 7. 18:43
 26/36 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fogok írni!
2010. nov. 7. 18:48
 27/36 A kérdező kommentje:

Köszi a kennel címet :D. Megnézem.

A többiek meg..priviben ..:P

Én is azért hagytam abba az agilityt mert vérre ment a dolog és mindenki a másik kutyáját bénázta ha éppen elrontott egy futamot vagy ügyetlenebb volt a gazdi...

2010. nov. 7. 18:51
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
IPO-ban sem mennyei nyugalom a helyzet. Amíg az átlagban vagy, még elmegy. De komoly szinten már nincs általános heppy. Ha szeretsz egy sportot, nem szabad feladni az emberek bizonyos hozzáállása miatt.
2010. nov. 7. 19:10
 29/36 A kérdező kommentje:
Ez igaz :D.De a kutyámnak se ez volt a legkedvesebb időtöltése így felhagytunk vele.Most már csak hobbiból itthon gyakorolgatunk.Bikejöringezni szoktunk ha jó az idő hozzá..azt nagyon csípi :P
2010. nov. 7. 19:15
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki a kutyájára is figyel és nem csak a saját elképzeléseit próbálja megvalósítani a kutyáján keresztül, az előbb-utóbb megtalálja azt az elfoglaltságot, ami a kutyának és neki is örömet okoz.

Ha komoly célod van, érdemesebb kinti tenyésztőket megnézni. Bár itthon is sikerülhet egy szuper kutyát kifogni. A kutya vétel mindig is kétesélyes. Vagy szerencséd van, vagy nem. Nemhiába sok komoly versenyző sokszor csak a sokadik kutyájával tud eredményeket elérni.

2010. nov. 7. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!