Terreur Masquée vs. Von Dorlatos malinois kennel?
Akkor vegyél Visszhang kutyát.
TM kutyát nem egyet ismerek - az agility révén... Nagyon heterogének a kölykök. Van olyan TM tulajdonos aki azt mondta még egyszer onnan nem venne, mert látva a többit úgy gondolja, h csak szerencséje volt a saját kutyájával. De van aki még egyszer vett TM kutyát azok után h az övé OCD-s lett (bár nem bizonyított h örökölt volt-e, mivel durván terhelte a csaj kiskorától).
VD kutyát nem ismerek aki aktívan agilityzne... Turbit egyedül, ő nagyon tetszik, de nekem kicsit ő magas.
Köszi a zeddigi válaszokat :)
Soakt segítenek,még várok kommenteket ^^
Hol van aza suli?o.o
Mert a honlapjukon én nem találtam semmilyen címet oda.
OFF : Már pedig agilityre sokkal kevesebb idő felkészíteni a kutyát.
Én agilityzek egy borderrel,IPOztam egy nj-vel (aki már nyugdíjas)...
Agility versenyen fél év múlva márindultunk.
Az IPO pedig 2,majdnem három év volt.
Meg úgy belegondolva is,ha megnézed az IPO szabályzatot,ahhoz képest sehol sincs az agility.
ON : Én is most készülök malit venni.
Én egyértelműen a von Dorlatost ajánlom,annak ellenére,hogy én semmiképp sem vennék onnan kutyát..
A von Dorlatosoknak is nagyon "könnyű" a testfelépítésük,ugyanakkor jó ŐV ösztönük is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!