Terreur Masquée vs. Von Dorlatos malinois kennel?
Egyébként volt már valamilyen kutyád?Csináltál vele valamit?
Mert a mali aztán tényleg nem való mindenknek. Nem való neki a "németjuhászos kiképzés"
Köszi a suli honlapját!
Van kutyám egy grönim..és agilityztem vele meg ŐVztünk is.Teljesen tisztában vagyok a dologgal és sporthoz választok kutyát nem pedig fordítva.
Csak épp pont olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik az adott kennelekből vettek kutyát.
ja és az hogy elindúl valaki agility versenyen az nem azt jelenti,hogy ˇkészˇ a kutya..sőt :).
Rengeteg munka van még vele ahhoz,hogy a legjobbak között legyen...de aki agilityzik az biztos tudja nem kell magyarázni...
ma 17:48-nak..
Olyan nincs, hogy "németjuhászos kiképzés"
Kiképzés van, minden a "kutyára" szabottan, egyedileg.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
Hogyne lenne.Attól,hogy minden kutyát személyre szabottan kell képezni,attól még a németjuhászt teljesen máshogy kell,mint a malit.
Kérdező:nyilván nem azt jelenti,hogy kész a kutya,de az IPOban sem...
Tudom :D.
Ne vitatkozzunk.De egyébként külön az nj-re vannak kidolgozott kiképzési módszerek külön főleg ŐV-re,legalábbis én úgy tudom..nekem sose volt njm..belga a király^^
Nekem is malijaim vannak,nekem sem innen,és soha nem is lesz,az biztos...
De én is a von Dorlatost ajánlom.
Amúgy meg tényleg máshogy kell egy malit képezni,mint egy nj-t.
Most akkor pontosan mire szeretnéd? Agilityre,vagy IPOra?
Esetleg más kennel nem érdekel,mert akkor tudnák mondani ezeknél 100x jobbat.Nekem valahogy nem szimpik a von Dorlatosok munkája,persze ezzel nem azt mondom,hogy nem is jó.
Nekem tetszenek a kutyák munkái,amit így láttam róluk a honlapon vidiken.Mondhatsz más kennelt is természtesen.Az országban lévőket ismerem nagyrészt,de ha valaki ajánl egyet akkor azt i megnézem :).
Agility és IPO is érdekel...talán ikáb IPO.De nagyon szeretnék madj kijutni a belga VB-re..szóval elég komoly szándékaim vannak a leendő társammal majd :D.
"Én agilityzek egy borderrel,IPOztam egy nj-vel (aki már nyugdíjas)...
Agility versenyen fél év múlva márindultunk."
Arra azért kíváncsi vagyok, h milyen eredménnyel. Az h elindulsz egy versenyen az nem jelenti azt h kész a kutya. Az agility nem(csak) az akadályok teljesítéséből áll. Nagyon nem mindegy, h hogyan, milyen íven jutsz egyik akadálytól a másikig, és nem mindegy a sebesség sem. Aki azt gondolja h agilityre összerakni egy kutyát qva egyszerű, azt szívesen látjuk a tavaszi VB és EO válogatókon. ;o) De csak megnézném a palló zónáját vagy h menniyre önálló a szlalomja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!