Sokan miért engedik be a kutyát a lakásba mikor ez egyáltalán nem higénikus?
Kint a koszos utcán felszedi a koszt, majd a mancsával bemászik az ágyba. Arról nem beszélve, hogy a fenekét se mossák minden egyes alkalommal. El nem tudom képzelni, hogy egyesek ezt hogy gondolják.
Másik kedvencem a konyhában hull a szőre, megy mindenhova, az ételbe is.
Igazabol csak itt a száguldó keleten van az állatnak kinn a helye mentalitás.
Nyugati országokban van ahol megbüntetnek! ha kiderul hogy kinn hagytad éjjelre a kutyát vagy macskát. Es érdekes modon nem betegek 24/7. Oltasrol es takaritasrol tetszett-e mar hallani?
És még hülye is. Pá!
Rendben, és mit szóltok a kutyaszaghoz, ami bent terjeng?
Nekem is vannak ismerőseim, nem sokáig vagyok náluk szívesen. Meghívnak ebédre és gyszerűen nincs is étvágyad ha megérzed...
Akinek nincs állata bent, az igenis érzi a szagot. És ez nem lakásba való szag.
Te kéretlen vendég lennél a hisztiddel és finnyázásoddal. Csoda, hogy vannak barátaid ilyen egocentrikus, nárcisztikus hozzáállással.
A kutya bent van, mert családtag. A lakás tiszta, mert takarítunk. Legalábbis milliószor tisztább, mint az ismerőseim lakása kisgyerek mellett. Mivel egészséges, nincs kutyaszaga. Mellesleg sokkal kevesebb baktériumot hordoz, mint az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!