Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok kutyás miért nem fogja...

Sok kutyás miért nem fogja ezt fel?

Figyelt kérdés

Nem vitát akarok generálni!

Mindenkinek van naptára, mindenki tudta, hogy tegnap szilveszter. Mindenki tudja, hogy ez tüzijátékkal jár.

A csapból is az folyik, hogy vigyázzanak az berek az állataikra, csukják be, nyugtassák, stb....

Erre mára tele a facebook "eltűnt a szeretett kiskutyám" posztokkal. Mert ő annyira szereti, annyira hiányzik neki...

De basszus miért nem csukta be? Miért nem vigyázott rá?

Számomra ez annyira hihetetlen. Ha valaki családiban tart kutyát, alapból olyan a kerítés (vagy kellene lennie) ahol nem tud kimenni. ha nem családi, hanem lakás, akkor meg ráteszem a pórázt/hámot és meg van oldva.

jan. 1. 09:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
72%
Te fajankó szerinted nem hallatszik ki a városból?:)Na az ilyen sötét retardáltaknak okoz örömet a durrogtatás akik szerint csak ott hallatszik ahol durran.:) faék volt a jeled az oviban igaz?
jan. 1. 18:45
 22/44 A kérdező kommentje:
Te fajankó, megsúgom, én 1 lövést, durrogást stb sem lőttem, nem okoz örömöt. Éjfélkor pedig aludtam mint a bunda, még csak az ablakon sem néztem ki. De nyilván ezt is láttad, ha az ovis jelem már tudod te gyökér.
jan. 1. 19:03
 23/44 anonim ***** válasza:
86%
Igazad van nem fajankó vagy hanem hiszti kriszti.:) na csá te durrogtató.:)
jan. 1. 19:06
 24/44 anonim ***** válasza:
52%
A kérdés nem a vadállatokról szólt. A vadállatokra nincs ráhatása az embernek. Mi történik a vadállattal, ha megijed és elkóborol? Semmi. Tovább éli az életét. De pl a kutya az embertől függ, egy gazdis kutya, ha nem találják meg elszökés után hamar, nagy veszélynek van kitéve. Csak számok: idén 21 kutya pusztult el, mert megijedt a durrogtatástól és elszökött , többségét elgázolták, több tucat kutyát most is keresnek, plusz egy db varjú megsérült, de jól van. Félreértések elkerülése végett: én nem tűzijátékozom, nem is szeretem, de az elszökött kutyákért a tűzijátékosokat hibáztatni hülyeség. Ha el tud szökni a kutya, az gazda hibája, pont. Akinek van agya, képes megnézni a naptárat, tudatosítani magában, hogy az ő környékén esetleg előbb kezdik a tűzijátékozást, és megtenni a fokozott biztonsági intézkedéseket. Nem a Facebookon rinyálni, hogy Buksit elütötték a csúnya tűzijátékosok hibájából. Nem. Az ő hibája volt, hogy kiszökött, pont.
jan. 1. 20:03
 25/44 anonim ***** válasza:
74%
Azt nem érti meg a sok agyatlan durrogtató hogy a lakásban is retteg nagyon sok állat.De mindegy mert az ilyen tűzijátékbu.zik ezt sosem fogják fel.
jan. 1. 20:14
 26/44 anonim ***** válasza:
70%
Mindegyik amelyik durrogtat egy nyomorult.
jan. 2. 05:13
 27/44 anonim ***** válasza:
52%
Rengeteg felelőtlen állattartó van. Ők szilveszter napján se lesznek se okosabbak, se felelősségteljesebbek, mint máskor.
jan. 2. 10:29
 28/44 anonim ***** válasza:
53%

11-el egyetértek, nálunk pl napokkal korábban elkezdik. Ha szabályozva lenne, hogy mettől meddig lehet lőni, akkor kezelhetőbb lenne a dolog. Hadd ne kelljen egy hétig bezármom a kutyám néhány hülye miatt, akik már dec. 28-án durrogtatnak. Egyszer szökött ki a kutyánk. Sosem volt szökős, simán lehet tőle ki-be járkálni a kapun. Pár nappal szilveszter előtt egy hülyegyerek a kerítésünk mellett dobott el egy petárdát, miközben épp indultunk ki a kapun. A kutya meg ijedtében kiszalad.

Szilveszterkor mindig bent van, pedig kinti kutya alapvetően. Szabályozni kéne, hogy mikor lehet tüzijátékozni, különben meg sz@rrá büntetni őket.

jan. 2. 18:27
 29/44 anonim ***** válasza:
35%
A kutyát tanítani kell, nem csak divatból tartani, azt jóvan. Pl. a vadászkutyák sem rohannak világgá a durranástól.
jan. 2. 19:13
 30/44 anonim ***** válasza:
65%

Nálatok csak 1 hétig durrogtatnak? Nálunk már november vége óta hol itt, hol ott durrant esténként egy-egy tüzijáték, gondolom "a másik is csinálja, akkor én is lőhetek" alapon. Tegnap, meg ma még lőttek, számítok rá, hogy a következő napokban is elhasználják a maradékot.

Ezt most nem panasznak írom, csak tény, hogy azért van olyan hely, ahol nem csak egyetlen nap van tüzijátékozás.

jan. 2. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!