Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok kutyás miért nem fogja...

Sok kutyás miért nem fogja ezt fel?

Figyelt kérdés

Nem vitát akarok generálni!

Mindenkinek van naptára, mindenki tudta, hogy tegnap szilveszter. Mindenki tudja, hogy ez tüzijátékkal jár.

A csapból is az folyik, hogy vigyázzanak az berek az állataikra, csukják be, nyugtassák, stb....

Erre mára tele a facebook "eltűnt a szeretett kiskutyám" posztokkal. Mert ő annyira szereti, annyira hiányzik neki...

De basszus miért nem csukta be? Miért nem vigyázott rá?

Számomra ez annyira hihetetlen. Ha valaki családiban tart kutyát, alapból olyan a kerítés (vagy kellene lennie) ahol nem tud kimenni. ha nem családi, hanem lakás, akkor meg ráteszem a pórázt/hámot és meg van oldva.

jan. 1. 09:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%

az a probléma, hogy már előtte is petárdáztak...

a megengedett időben szerintem mehetne, mivel a gazdák fel tudnak készülni arra időben, esetleg nyugtatót venni, amennyiben az állat annyira rosszul viselné.

csak sok ember itt is már előtte lévő nap is csinálta, meg tegnap fél órával 6 előtt, nehogy várjon egy picit. a macskám nagyon rosszul viseli (pedig benti cica, nem is hallja annyira nagyon, mert zenét hallgatunk vele), nyugtatót kellett kapjon, de az ilyen emberek miatt már azt se lehet kiszámítani, hogy mikor adjuk be, mert ugye idő kell, mire hat, és az se jó, hogy amikor sötétedik, mert már világosban is hallottunk ezt-azt.

szerintem ez a nagyobb baj, nem az, hogy este 6-reggel 6-ig lehet. komolyabban kéne venni az idősávot.

jan. 1. 12:32
 12/44 anonim ***** válasza:
60%
(utolsó vagyok) szóval ezért tűnhettek el esetleg, mert random valaki fellőtt egyet, és még nem vitték be, mert időn kívül volt, nem számítottak rá.
jan. 1. 12:34
 13/44 anonim ***** válasza:
9%

Ennek az egész tűzijáték,petárda hisztinek, csak annyi a lényege, hogy a kutyások háboroghassanak. Aug.20 előtt is ez megy! Nem mindenkinek való a kutyatartás! Csak ezt a sok hülye, nem látja be.

Mások meg az év többi napján hallgatják a kutyaugatást, a vonyítást, kerülgetik a járdán és a fűben a fel nem szedett kutyasz.rt. De az nem gond.

Hajrá petárda, hajrá durrogás!

jan. 1. 12:46
 14/44 anonim ***** válasza:
72%
13-as te egy igazi példa vagy arra, hogy nem a kutyatartók a hülyék.
jan. 1. 12:53
 15/44 A kérdező kommentje:

A környékünkön is volt aki durrogtatott napokkal elötte. De mint minden évben, ez sem újdonság.

Amikkel tele a hírfolyamom, azok nem napokkal elöbb tűntek el, hanem szilveszter este. Úgyhogy ez sem helytálló.

Én is amúgy úgy gondolom, nem mindenkinek való a kutya.

És hiába lett a 13 lepintozva, valagol egyetértek vele.

Ilyenkor utyulu putyulu szegény kiskutyák, az év 360 napján meg le se szarják őket. Az ismerőseim 80%hirtelen akkora állatvédő lett a közösségi médiában, holott tudom a való életben meg az ellenkezőjét gondolják.

Vagy a másik, hogy 3 hete nem alszok éjjel, mert a szomszéd kutyája tutul, az se érdekek senkit. De mert én fellőttem 3 tüzijátékot, már megkövez a szomszéd, mert szegény kutyája....

jan. 1. 14:27
 16/44 anonim ***** válasza:
64%
Amiket én olvastam, kennelből szökött ki a kutya, egészségügyi séta alatt tépte ki a pórázt a gazdi kezéből, kerítés alatt/felett szökött ki stb. Mindegyik eset elkerülhető lenne. De mintha nem vennék komolyan az emberek, vagy a saját kutyájuk reakcióját sem ismerik eléggé, vagy nem is érdekli őket. Franc tudja. Amit írtatok is már, nem csak a megadott időben megy a durrogtatás, szóval ha valaki pár napig nem tud figyelni a kutyájára, akkor egész évben tojik rá. Nem kell eljátszani, hogy mennyire szereti Fifikét és nagyon várja haza. Ha nagyon szeretné, esélye nem lett volna elszökni. Nekem ez a meglátásom. Kell a kutya, de mikor a kutyának lenne szüksége az emberre, annyi figyelmet sem kap, hogy ne rohanjon világgá félelmében.
jan. 1. 17:10
 17/44 anonim ***** válasza:
36%
Azért mert leszarják. A neten meg persze megy a képmutatás hogy ne legyenek lehordva minden felelőtlen idiótáknak holott azok.
jan. 1. 17:33
 18/44 anonim ***** válasza:
41%
"Ha nagyon szeretné, esélye nem lett volna elszökni". Ott a pont . Minden elszökött kutya = egy felelőtlen gazdi. Akinek a kutyájának baja esett, kizárólag maga tehet róla!
jan. 1. 18:32
 19/44 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon kihegyeztétek ezt a kutyákra.Ndm csak kutyák rettegnek.Minden állat retteg, madarak, macskák, vadak.De durrogjatok idióták hiszen ez az egy öröm van az életetekben azt hiszitek ettől vagytok valakik ti senkik.:)
jan. 1. 18:38
 20/44 A kérdező kommentje:

19!

Te meg azt hiszed, ettől vagy valaki, hogy ezt most jólmegaszontad?!

A városban nemhiszem, hogy annyira sok vadállat él amúgy.

jan. 1. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!