Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ha nem eszi a...

Mit csináljak ha nem eszi a száraz tápot?

Figyelt kérdés
Mar egy csomó fajta tápot ki próbáltunk köztük prémiumot is mint acana, aukanuba és most az aldogot. De hát sehogy nem akarja meg enni. Langyos vizet engedtem rá, húsleves lével talán úgy evett annyit h látható mennyiseget de nem az egészet. Most vettünk kutya konzervet hogy abból egy picit rakunk hogy jobb íze legyen de úgy sem semmi. Életemben nem volt ilyen kutyám teljesen ki idegel. Nagy méretű lesz tehát kellene neki a vitamin ami a tápban van. Szeretném hússal is etetni majd de az idén erre már nem szállítanak majd csak január közepén.
dec. 17. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

Ebben most rohadt nagyot tévedtél.

Azért mert vmi drága, nem jelenti azt, h minden meg van benne, ami kell neki. A saját kutyánkon tapasztalatuk meg, h hiába vettük neki a drága tápot, szegény mégis sza.rul nézett ki.

Konkrétan az állatorvos mondta, h a házi koszt sokkal egészségesebb a kutyának.

Mivel te magad válogatós össze, h milyen vitamin és ásványi anyagok kerüljenek bele, amiről tudod, h kell a kutyának!

Azért, mert drága a konzerv nem lesz minőségi, meg nem lesznek benne megfelelő tápanyagok. Csak a márkát fizeted ki, nem a minőséget.

dec. 17. 11:40
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Fontos a minősége. Lehet, hogy annyira szutyok, hogy azért nem eszi, de jobb tápot enne. Csak egy ötlet. Az biztos, hogy a kommersz olcsó tápokkal tutibiztos a szervi rendellenesség, a jó minőségű táppal sok orvosi költség spórolható meg.

És tehát lehet, hogy a kutyád érzi, hogy az egy szutyok minőségű táp, tegyük fel.

dec. 17. 11:45
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

10#

Mit gondolsz mi van abban a konzervben, ami egy otthon elkészített kutya kajában nincs benne? Varázs bab?

A konzerv tartalmazhat tartósítószert, mesterséges színészeket, ízfokozot. És egy rakás olyan szart, amiről azt sem tudod mi az.

Az otthon elkészített kutya kajában meg az lesz, amit én rakok bele.

Az ásványi anyagokat és a vitaminokat nem utólag szórják bele, az az ételek tartalmazzák, amiket beleraknak.

dec. 17. 12:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem tápot ajánlani 12 valaszolo ? 😊
dec. 17. 13:32
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

#11 Rendben, akkor főzd csak tovább nyugodtan otthon a kutyának a rizset 🤡🤡🤡

Nem a 12. válaszoló vagyok, de az N&D és a Brit Care szerintem nagyon jó minőségű, abszolút ajánlható tápok.

dec. 17. 13:37
 16/21 A kérdező kommentje:
Brit care-t nem eszi azt is próbáltam itt van belőle kB 11,5kg 😅🤣
dec. 17. 13:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Azt vettem először
dec. 17. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld szerintem az N&D-t akkor, az enyém is válogat, de ezt megeszi.
dec. 17. 13:41
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm megprobalom!
dec. 17. 13:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Platinum kutyatáp áll talán a legközelebb a nyershez, azt is megpróbálhatod.
dec. 17. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!