Mit csináljak ha nem eszi a száraz tápot?
Ebben most rohadt nagyot tévedtél.
Azért mert vmi drága, nem jelenti azt, h minden meg van benne, ami kell neki. A saját kutyánkon tapasztalatuk meg, h hiába vettük neki a drága tápot, szegény mégis sza.rul nézett ki.
Konkrétan az állatorvos mondta, h a házi koszt sokkal egészségesebb a kutyának.
Mivel te magad válogatós össze, h milyen vitamin és ásványi anyagok kerüljenek bele, amiről tudod, h kell a kutyának!
Azért, mert drága a konzerv nem lesz minőségi, meg nem lesznek benne megfelelő tápanyagok. Csak a márkát fizeted ki, nem a minőséget.
Fontos a minősége. Lehet, hogy annyira szutyok, hogy azért nem eszi, de jobb tápot enne. Csak egy ötlet. Az biztos, hogy a kommersz olcsó tápokkal tutibiztos a szervi rendellenesség, a jó minőségű táppal sok orvosi költség spórolható meg.
És tehát lehet, hogy a kutyád érzi, hogy az egy szutyok minőségű táp, tegyük fel.
10#
Mit gondolsz mi van abban a konzervben, ami egy otthon elkészített kutya kajában nincs benne? Varázs bab?
A konzerv tartalmazhat tartósítószert, mesterséges színészeket, ízfokozot. És egy rakás olyan szart, amiről azt sem tudod mi az.
Az otthon elkészített kutya kajában meg az lesz, amit én rakok bele.
Az ásványi anyagokat és a vitaminokat nem utólag szórják bele, az az ételek tartalmazzák, amiket beleraknak.
#11 Rendben, akkor főzd csak tovább nyugodtan otthon a kutyának a rizset 🤡🤡🤡
Nem a 12. válaszoló vagyok, de az N&D és a Brit Care szerintem nagyon jó minőségű, abszolút ajánlható tápok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!