eddig szinte csak húst kapott de most száraz tápot akarok adni neki nem eszi meg.el lehet keverni valamivel hogy jobb legyen? próbáltam már húslevessel keverni de így se eszi meg.
8 éves
2012. jún. 26. 23:36
1/7 anonim válasza:
Nekem a konzervvel keverés vált be (nagyon kicsivel sokkal érdekesebb úgy, mintha tocsog benne), de bármivel próbálkozhatsz, amit a kutya szeret.
Illetve nagyon fontos, hogy egyrészt ne hagyd előtte, hanem vedd el, amint ott hagyta, és hogy ne adj neki semmi mást, mert ha látja, hogy a sztrájkolással eredményt ér el, továbbra is csinálni fogja.
2012. jún. 26. 23:45
2/7 anonim válasza:
1,5 napig az enyém sem ette meg. Reggel elétettem, otthagyta, elvettem. Este elétettem, otthagyta, elvettem. Másnap reggel ugyanez, este nagy boldogan felhabzsolta.
2012. jún. 26. 23:56
3/7 anonim válasza:
Ha igazán éhes megeszi. Mieink is kis konzervvel keverve kapják, de ha nincs akkor kis vizet teszek rá. Van mikor hagyom negyed órát, megszívja magát és bepuhul. Lehet úgy jobban megeszi a kutyád. Viszont jobb szárazon a fogak miatt. Azt azért figyeld, nem allergiás-e rá, mert ha most kezdted adni, még nem tudhatod nem-e fáj tőle a hasa, hasmenés, stb. Milyen tápot kap?
2012. jún. 27. 09:46
4/7 A kérdező kommentje:
chappi kutyatápot kap.
2012. jún. 27. 10:21
5/7 anonim válasza:
Chappyvel ne etess,se pedigree-vel se friskis-el,ezek az egyik lerosszabb tápok a piacon.
Már 8 éves,"megérett" bőven a Senior tápra,menj be egy kutyásboltba pl fressnapf,vagy bármelyikbe és keress olyan tápot ami senior.
Amúgy nekem is a konzervvel keverés vált be,én a mai napig úgy adom neki a tápot hogy elkeverem konzervvel:)
2012. jún. 27. 10:53
6/7 anonim válasza:
Okos kutya, chappit nem eszünk, mert az sokkal inkbb préselt szemét, mint táplálék :) Keress egy legalább középkategóriás tápot, ránézésre drágább lesz, de kevesebbet kell adni belőle a kutyának, és hosszú távon csökkenti az állatorvosi számlákat is.
2012. jún. 27. 16:02
7/7 A kérdező kommentje:
hát ez jó 15 kiló kutyatápot vettem 8200 forintért...de legalább megeszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!