Mit csináljak a kutyával, ha nem hajlandó megenni a száraz tápot?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 09:24
1/33 anonim válasza:
Nem írtad hogy milyen fajtát nem eszik meg. Nekem pl a macskák régen csak a whyskas tápot ették. Ha olcsóbbat vettem hozzá sem nyúltak.Esetleg ha a kutyus az adott tápot nem eszi próbálj jobb minőségűt venni neki, ha azt sem akkor macskatáppal próbáld, mert az kisebb, hátha rákap, és utána fokozatosan állj vissza a jó minőségű kutyatápra!Nálam a kutyám bármilyen minőségű cicatápot eszik, és közben rászoktattam a kutyatápra.
2/33 anonim válasza:
Ha nem eszi meg vedd el előlle 5 perc múlva, majd a következő etetésnél add oda neki. 2-3 három nap után megeszi ne aggódj, éhenhalni nem fog nyugi. Arra figyelj hogy semmi mást ne adjatok neki, nincs nasi egyáltalán. Persze jó lenne tudni milyen idős.
3/33 A kérdező kommentje:
Brit Premium tápot kapott eddig, mindig megette
2013. jún. 16. 09:43
4/33 A kérdező kommentje:
3 éves magyar vizsláról van szó
2013. jún. 16. 09:43
5/33 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a meleg miatt nincs étvágya. De én is azt mondom, hogy vedd el, aztán következő etetésnél kínáld meg megint. Ha meg nagyon nem eszik, akkor érdemes lenne utánajárni, hogy nincs-e betegség a háttérben.
6/33 dickharta válasza:
persze.. erőltesd rá! én sem enném meg mindennap ugyanazt.
veszitek ezeket a vackokat ezrekért! :)
menjél szépen el a hentes bácsihoz,és vedd meg a legolcsóbb húst! csirkefarhát,csirkenyak. tedd bele egy lábosba,dobj mellé egy leveskockát (sajnos ezek a mai silány húsok 15 p alatt megfőnek),hűljön le,és tedd elé! van egy fogadásom,hogy nem fogja otthagyni. hálásan fogja nyalogatni a kezed,és te is meglepődsz,hogy mennyibe kerül! nekem most is van a hűtőben egy lábossal. aztán persze,ha ebbe szórod a szárazat,akkor az is el fog fogyni!
7/33 anonim válasza:
Az enyém sem ette meg, belekevertem a konzervbe.
8/33 anonim válasza:
Okos ötlet. Én is ezt akartam ma. Hozok haza egy kis csirke- farhát, nyakat, a levesbe még egy kis daragombócot is belefőzök neki, vagy valami más tésztát. Imádja.
9/33 anonim válasza:
2-es vagyok, a hús jó ötlet én is szoktam adni de nyersen nem főve. A dologgal csak annyi a gond hogy ha ezt az alternatívát kínálod a kutyának amikor finnyáskodik azt mutazod meg neki hogy nem kell megennie azt amit kap, lehet válogatni.
10/33 anonim válasza:
A meleg miatt az enyém sem eszi most. Önts rá neki egy kis vizet, úgy szívesen meg fogja enni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!