Mit csináljak a kutyával, ha nem hajlandó megenni a száraz tápot?
:) Bár az lennék.
Figyelj, neked hány kutyád van?
Ha egy, akkor szerintem ne oltogass minket.
Egy kutyát a világ legegyszerűbb dolga ellátni, főzögetni neki (én is ezt tettem).
hill's-et pedig adjon, aki disznót nevel (annyi benne a gabona)
Ha drága szarnak minősül a 190 ft/kg, akkor legyen az.
2. ha 10 lenne,akkor is főznék.
érdekes nekem még melegben sem hagyták ott soha!
mint itt a kérdezőnek.
mindegy lányok! :) szerintem nekem van igazam!
nem tudtatok megrengetni a hitemben. bár gondolom én sem titeket.
és nincs a világon szebb dolog a biodiverzitásnál!
dickharta: de itt nem is volt semmilyen teoretikus vita. Két kutyának lehet naponta főzni (ismétlem, én is így tettem), 4 kutyának meg sokkal nehezebb és kurta drága.
És akkor még nem számoltam a gázt, mert ugye a napi 2 órás rotyogtatás, sincs ingyen.:)
Egyébként a te kutyáidnak kemény a kakija?
Tápok között szerintem a taste of wild a legjobb. Ha rengeteg, bőséges pénzmennyiséggel rendelkeznék, akkor főznék nekik, de kevernék bele tow tápot.:D
igen,finom kemény a kakijuk! :D
és bőséges. az lenne a legjobb nekem,ha azzal táplálkoznának! :)
de nem értem,ha 1 kutyának jobban megéri főzni,akkor 6 kutyának miért nem? 6x annyi táp is.
nem szoktam szétfőzni,max. 20 percig rotyog. inkább csak a baktériumok miatt. szívesebben adnám nyersen.
orvost csak akkor látunk,amikor elszöknek! olyankor nagyon gatya állapotban jönnek haza. mindegyiknek volt már életmentő műtétje! :) de legközelebb én fogom a kis k.rvavalagúakat agyonverni! megmondtam nekik. az egyikkel fogom agyonverni a másikat! hihi
legalább a főzésről is le lesz a gond.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!