Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyával, ha...

Mit csináljak a kutyával, ha nem hajlandó megenni a száraz tápot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 09:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

:) Bár az lennék.

Figyelj, neked hány kutyád van?

Ha egy, akkor szerintem ne oltogass minket.

Egy kutyát a világ legegyszerűbb dolga ellátni, főzögetni neki (én is ezt tettem).

2013. jún. 18. 08:12
 22/33 anonim ***** válasza:

hill's-et pedig adjon, aki disznót nevel (annyi benne a gabona)

Ha drága szarnak minősül a 190 ft/kg, akkor legyen az.

2013. jún. 18. 08:13
 23/33 dickharta ***** válasza:

2. ha 10 lenne,akkor is főznék.

érdekes nekem még melegben sem hagyták ott soha!

mint itt a kérdezőnek.

2013. jún. 18. 08:15
 24/33 anonim ***** válasza:
Egyébként még a Josera is megfelelő beltartalommal bír, mint a Brit, azt is ajánlom. Egyébként pont tegnap kaptak májat rizzsel, éppen a kertben fosikálnak.:)
2013. jún. 18. 08:16
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem sem hagyták ott, mint a kérdezőnek. Na, ha majd 10 lesz és főzöl nekik, akkor oltogathatsz. Vagy, ha 3 és főzöl nekik, vagy ha 4 és főzöl nekik, ha 5 és főzöl nekik onnan már minden tiszteletem a tiéd és a pénztárcádé.
2013. jún. 18. 08:18
 26/33 dickharta ***** válasza:
190/kg? az érdekes. még a 'csepi' is drágább. pedig az nem egy hill's.
2013. jún. 18. 08:19
 27/33 dickharta ***** válasza:

mindegy lányok! :) szerintem nekem van igazam!

nem tudtatok megrengetni a hitemben. bár gondolom én sem titeket.

és nincs a világon szebb dolog a biodiverzitásnál!

2013. jún. 18. 08:22
 28/33 anonim ***** válasza:
190ft/kg. Bizony. Dogshop és egyszerre 100 kilót rendelek, 4x15kg kilós kiszerelések, már jóval olcsóbbak és olyankor rendelem, amikor még akciós is. Így évente 3x kell berendelnem a kaját.
2013. jún. 18. 08:23
 29/33 anonim ***** válasza:

dickharta: de itt nem is volt semmilyen teoretikus vita. Két kutyának lehet naponta főzni (ismétlem, én is így tettem), 4 kutyának meg sokkal nehezebb és kurta drága.

És akkor még nem számoltam a gázt, mert ugye a napi 2 órás rotyogtatás, sincs ingyen.:)

Egyébként a te kutyáidnak kemény a kakija?

Tápok között szerintem a taste of wild a legjobb. Ha rengeteg, bőséges pénzmennyiséggel rendelkeznék, akkor főznék nekik, de kevernék bele tow tápot.:D

2013. jún. 18. 08:26
 30/33 dickharta ***** válasza:

igen,finom kemény a kakijuk! :D

és bőséges. az lenne a legjobb nekem,ha azzal táplálkoznának! :)

de nem értem,ha 1 kutyának jobban megéri főzni,akkor 6 kutyának miért nem? 6x annyi táp is.

nem szoktam szétfőzni,max. 20 percig rotyog. inkább csak a baktériumok miatt. szívesebben adnám nyersen.

orvost csak akkor látunk,amikor elszöknek! olyankor nagyon gatya állapotban jönnek haza. mindegyiknek volt már életmentő műtétje! :) de legközelebb én fogom a kis k.rvavalagúakat agyonverni! megmondtam nekik. az egyikkel fogom agyonverni a másikat! hihi

legalább a főzésről is le lesz a gond.. ;)

2013. jún. 18. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!