Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyával, ha...

Mit csináljak a kutyával, ha nem hajlandó megenni a száraz tápot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 09:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Én is brittel etetek, de önteteket szoktam nekik hozzá készíteni (főtt hús/konzerv/hal+ tojás+ zab+rizs+melegvíz) egy nagy tállal csinálok, minden étkezéskor egy merőkanálnyival nyakonöntöm a tápot.

Ha sok pénzem lenne, vagy csak 1-2 kutyám, biztosan inkább főznék nekik hús-rizs-zöldség kombót.

2013. jún. 16. 14:57
 12/33 dickharta ***** válasza:

11 es. épp ezt mondom! sokkal drágább az a táp,amit adsz! 290ft 1 kg farhát,vagy nyak.

ahhoz kell,hogy sok pénzed legyen,hogy olyan 'brit' vagy milyen tápot adj nekik!

2013. jún. 17. 11:43
 13/33 anonim ***** válasza:
Én is brittel etetek három kutyát, olcsóbban jövök ki mintha főznék nekik. Próbáltam a főzést, ne akarj meggyőni. Napi 5-600 ft hogy normálisan tudj főzni nekik, és ne csak egy fél farhát legyen a napi kaja némi rizzsel.
2013. jún. 17. 11:52
 14/33 anonim ***** válasza:
12: Igen, sajnos én is kiszámoltam, a táppal jövünk ki jobban. Én négyet etetek, mivel egyszerre kb.100 kg szoktam rendelni, így kilója 190-200 forintra jön ki. Naponta 1.5-2kg esznek. Ezért szoktam öntetet csinálni, amiben legtöbbször adok nekik természetes táplálékot.
2013. jún. 17. 14:40
 15/33 dickharta ***** válasza:

600 ft az 2kg farhát. legalább 6-7 darab. milyen kutya eszik annyit?? te ne próbálj meggyőzni..

inkább csak lusta vagy megcsinálni,nem?!

2013. jún. 17. 20:34
 16/33 anonim ***** válasza:

Én nem lennék lusta megcsinálni, de nem bírjuk anyagilag, mllé még zöldséget és rizst venni, napi 2kg megfőzni, tárolni.

De ha sok pénzem lesz (vagy több), akkor biztos nem érdekel majd.

Egyébként ne minket izélgess, mert mi legalább nem ipari hulladékkal (pedigree és tsai) etetjük az ebeket.

2013. jún. 17. 21:07
 17/33 anonim ***** válasza:
13-as vagyok mint írtam három kutyát etetek, összsúly 85 kg a két kiló fahát simán becsúszn naponta. Kivéve abban az esetben ha több a rizs mint a hús. Egyébként meg évekig főztem nekik, aminek a következtében a szőrük nem volt az igazi, a székletük rengeteg és az egyik folyamatos szorulással kűzdött. Most is kapnak húst ugyan heti 3x de természetes állapotban nyersen. Marha belsőséget, csirke farhátat, fejet, nyesedéket. A problémák pedig megszüntek.
2013. jún. 17. 21:39
 18/33 anonim ***** válasza:
Igen, nálam is ugyanez a helyzet, míg csak ketten voltak, főztem nekik, de állandó hasmenés volt nálunk. Mióta Brit-et eszik nagyon szépek, megszűntek a bőrproblémák, és igazán szép (tényleg:) a széklet. Mivel nálunk 3 különböző méret van kicsi-közepes-nagy, ezért 3 féle tápot kapnak. Farhátat a kicsinek nem is tudnék adni.
2013. jún. 17. 21:45
 19/33 anonim ***** válasza:
És ha az lenne a következő kanyar, hogy minek vállal ennyi kutyát, aki nem bírja anyagilag: csak egyet vállaltunk, a többieket a környéken dobálták ki az emberek, volt, akit az autóútról szedtünk ki, leállítva a forgalmat. Így dobta az élet, próbáljuk a lehető legjobbat adni, legszívesebben bélszínnel etetném őket, mert megérdemelné. Mind.:))
2013. jún. 17. 21:48
 20/33 dickharta ***** válasza:

a 18-as mintha egy BRIT táp forgalmazó lenne! ;)

akkor már inkább HILL'S.. :) drága szarok..

25 éve nem is volt táp.

mindegy. ti csináljátok úgy,én meg így!

2013. jún. 18. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!