Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ha nem eszi a...

Mit csináljak ha nem eszi a száraz tápot?

Figyelt kérdés
Mar egy csomó fajta tápot ki próbáltunk köztük prémiumot is mint acana, aukanuba és most az aldogot. De hát sehogy nem akarja meg enni. Langyos vizet engedtem rá, húsleves lével talán úgy evett annyit h látható mennyiseget de nem az egészet. Most vettünk kutya konzervet hogy abból egy picit rakunk hogy jobb íze legyen de úgy sem semmi. Életemben nem volt ilyen kutyám teljesen ki idegel. Nagy méretű lesz tehát kellene neki a vitamin ami a tápban van. Szeretném hússal is etetni majd de az idén erre már nem szállítanak majd csak január közepén.
ma 07:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megvarod, amig megeszi. Nem adsz helyette mast.
ma 08:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább ehen fog hallani mint meg egye 😅
ma 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól írja az első. Nem kell mást adni. Ha éhes lesz megeszi. Ha ez 2 napig tart, akkor addig, de meg fogja enni. Ne kapasd el.
ma 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Az enyém is nagytestű, nem szereti a tápot, úgyh nem szivatom vele. Annyiból szerencsésebb, h fővárosban lakom, így elérhető a nyerskaja sok helyen.

Ha nem szereti a tápot, akkor főzz neki, egy időben én is főztem a sajátomnak - bolti olcsóbb hús (sertéstarja, lapocka stb) + rizs/édesburgonya + zöldségek. Imádta. :)

Olyan rövid az élet, pláne az a korszak amit 1-1 kutyánkkal tölthetünk, nem éri meg szivatni szegényt, ha láthatóan utálja.

ma 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hal ehen. Nekunk hugyko miatt at kellett allni a nyers etetesrol a gyogytapra. Hat gondolhatod, hogy mennyire akarta megenni, de ez van, muszaj volt. 3. nap kezdett el enni es azota minden gond nelkul megeszi, ki kellett varni.
ma 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
2-3 napot várnék én is, neki fog állni.
ma 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!