Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy hozzunk el egy roti...

Hogy hozzunk el egy roti kölyköt ha mind2en dolgozunk?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük a kutyákat, páromnak roti a kedvence, ami azért valljuk be nevelést igényel. Viszont mindenki megy a dolgára munkába napközben, mint minden normális ember.

Hogy oldottátok ezt meg?

Szülök messze vannak, nem tudnak segíteni. Kölyköt etetni kell többször, lenne bármi baja ha 2x kapna naponta?

Csak kölyköt hoznánk el, nekem ez szívügyem.

dec. 9. 10:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Tehát valójában ez is csak kérdésnek álcázott vállveregetés-halászat? :) remélem csak unatkozó troll vagy.
dec. 11. 06:23
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek nem egy rottweilert, mindegyik kezes, aranyos, bújós - de azért, mert a gazdái kicsi korától kezdve jártak vele kutyaiskolába és szocializálták, nevelték.

Meg ismerek olyan rottweilert is, aki simán kettéharapna, mert a gazdik cs.sztek foglalkozni vele - már látatlanban megmondom, ogy a tiétek is egy közveszélyes állat lesz.

dec. 11. 08:15
 53/59 anonim ***** válasza:
88%

41-es, Svájcban élek, és itt pl KÖTELEZŐ a kutyaóvoda és kutyiskola x kg felett.

Pontosan - elég szomorú, hogy Mo-n nem büntetik szrrá azt, aki nem viszi a közepes, vagy nagy termetű kutyáját kiskorától kezdve kutyaiskolába.

Ezért van annyi támadás, és azért megy a "harci kutyázás". A sok IQ nulla sggfejek miatt, akiknek a kutya kerti dísz és ennyi.

dec. 11. 08:19
 54/59 anonim ***** válasza:
12%
A kötelező kutyaiskola azért nem várható el. Mi van, ha nekem már a sokadik kutyám, soha nem volt egyikkel sem gond? Csak azért nem kötelezhetnek, mert X kg-nál nagyobb a kutyám. Mondom ezt úgy, hogy a kutyáim 50-70kg közöttiek, bár tény, hogy nem agyatlan fajtából választottam.
dec. 11. 08:28
 55/59 anonim ***** válasza:
86%

“Mi van, ha nekem már a sokadik kutyám, soha nem volt egyikkel sem gond?”

Mi lenne? Mi köze ennek ahhoz, hogy a mostani kutyád mennyire szocializált és nevelt?

A súlykorláttal én se értek egyet, mérettől függetlenül minden kutyára kellene vonatkoznia.

dec. 11. 09:05
 56/59 anonim ***** válasza:
0%

Félreérted, amit írok.

A kutyaiskolában nem a kutyákat tanítják, hanem a gazdákat. Tehát ha én egy olyan gazda vagyok, aki egy kutyával végigjártam ezt, megtanítottak mindent, akkor minek járjak a következő kutyámmal is?

Nálam eleve megvan a szocializáció, mivel falkát tartok, egymással és emberekkel is jól szocializáltak. Nincs szükségem emiatt kutyaiskolára. 3 kutyával nem is tudnék járni. Szóval ez több sebből vérzik.

dec. 11. 09:34
 57/59 anonim ***** válasza:
15%

"Svájcban élek, és itt pl KÖTELEZŐ a kutyaóvoda és kutyiskola x kg felett."

Jó, hát Svájcban kicsit mások az átlagember életkörülményei, mint idehaza, ott ez működhet.

dec. 11. 09:56
 58/59 anonim ***** válasza:
43%

Tegyük hozzá, hogy Svájcban van talán a legtöbb kutyafajta betiltva a világon, vagy 15.

Hallottam olyat is (nem tudom igaz-e), hogy az ugatós kutyáknak kötelező a hangszálműtét, hogy ne tudjon ugatni... Ha ez igaz, akkor Svájcban nagyon sok eszement ember van. :D

dec. 11. 11:28
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

"hogy az ugatós kutyáknak kötelező a hangszálműtét, hogy ne tudjon ugatni."

debarkingnak nevezik, és normális államokban állatkínzás, de ritka, és az olyan nem is állatorvos aki elvégzi.

[link]

ez kb hasonló dolog mint a macskáknál a karmok teljes eltávolítása.

dec. 11. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!