Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy hozzunk el egy roti...

Hogy hozzunk el egy roti kölyköt ha mind2en dolgozunk?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük a kutyákat, páromnak roti a kedvence, ami azért valljuk be nevelést igényel. Viszont mindenki megy a dolgára munkába napközben, mint minden normális ember.

Hogy oldottátok ezt meg?

Szülök messze vannak, nem tudnak segíteni. Kölyköt etetni kell többször, lenne bármi baja ha 2x kapna naponta?

Csak kölyköt hoznánk el, nekem ez szívügyem.

dec. 9. 10:14
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
83%
A kölyökkutya fél éves koráig háromszor kap enni. Fél éves kor után kétszer.
dec. 9. 10:18
 2/59 retektorta ***** válasza:
100%

Most őszintén, erre milyen választ vársz? Hogy elég azt a kutyát kétszer is megetetni? Tessék:

Elég azt a kutyát kétszer is megetetni.

Nem kell vele napközben foglalkozni, el lesz ő magában.

Most megnyugodtál? Ez neked szívügyed? Tényleg? Akkor felejtsd el ezt a kutya dolgot addig, amíg nem tudsz neki megfelelő körülményeket biztosítani.

dec. 9. 10:30
 3/59 A kérdező kommentje:

Bocside majd én eldöntöm.

Olyanok válasza érdekel akik hasonló szituációban voltak.

dec. 9. 10:40
 4/59 anonim ***** válasza:
100%
Ne tarts kutyát, magatokkal is és szegény kutyussal is kiszúrtok!
dec. 9. 10:42
 5/59 retektorta ***** válasza:
100%

"Olyanok válasza érdekel akik hasonló szituációban voltak."

Én hasonló szituban vagyok. Nincs kutyám.

dec. 9. 10:44
 6/59 A kérdező kommentje:
Kutya kell és lesz is mert szeretjük. Megoldáson gondolkozunk...
dec. 9. 10:48
 7/59 anonim ***** válasza:
96%

Ugy hozzatok el kolykot, ha otthon tudtok lenni vele 2 hetet. 1 het szabit te veszel ki, 1 hetet a parod,peldaul.

Nyilvan ez a 2 het se menti meg a vilagot, de arra jo, hogy egy picit osszeszokjatok es az egyedulletre, szobatisztasagra elkezdjetek szoktatni, alap parancsokra tanitani. Es minel idosebb kutyat hoztok el, annal konnyebb dolgotok lesz, bar egy jo tenyeszto talan el se ad 12 hetesnel fiatalabbat, de nem tudom, mert ez valtozo.

Az mar csak a kerdes, hogy amugy egy munkakutyaval mennyit tudtok foglalkozni. Mert azt kell. Es mennyit lenne egyedul hetkoznap, ez is kerdes.

dec. 9. 10:55
 8/59 anonim ***** válasza:
84%
Kutyaszitter
dec. 9. 10:56
 9/59 anonim ***** válasza:
92%

Kutyaszitter, nagyobb kortól, amikor megvannak az oltások, panzió. Ennek megvan az a hátránya, hogy a kutya nem hozzátok fog megfelelően kötődni. Egyébként ilyen körülmények közt hogy fogtok egy rottweilert megnevelni, megfelelően kontrollálni????????? Ne "rotizzátok", ez nem egy öleb, nem egy kutyuli, határozott kéz és következetes nevelés kell neki, különben gyakorlatilag fegyvernek minősül. Egy komoly munkakutya, nem egy tüncibüncike, a létező legrosszabb ötlet ilyen kutyafajtát választani olyan körülmények közé, ahol nem tudtok eleget foglalkozni vele, mert amellett, hogy következetes nevelést igényel, még a mozgásigénye is viszonylag nagy. Ne ragaszkodjatok ehhez a fajtához most szerintem, ha már akutyatartshoz ragaszkodtok, akkor se. VAGY: fogadjatok esetleg örökbe fajtamentéstől idősebb kutyát, amelyiknek már nincs akkora mozgásigénye és ti lehettek a megmentői.

A kutyát akkor szeretitek, ha gondoskodtok az igényei kielégítéséről, hogy megfelelő életminőségben éljen. Ezt tartsátok szem előtt, ne azt, hogy ti mit akartok, meg hogy mi a kedvenc fajta.

dec. 9. 11:13
 10/59 anonim ***** válasza:
83%
Ja és hozzáteszem: valamirevaló tenyésztő NEM ad roti kölyköt ilyen körülmények közé. A szapissal meg több bajotok lesz, mint örömötök, mert egészség szempontjából sem a pozitív lista élén jár a fajta, nem is beszélve a kölyökkori megfelelő szocializáció, miegymás szerepéről.
dec. 9. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!