Kutya mellkasán csomó? Zsírdaganat vagy más ?
Figyelt kérdés
7 eves ivartalanitott lany, 4 kilos kisse dagi csivavamnak a mellkasan ( szugyenel) van egy csomo.
Elmozdithato,puha, nem faj neki.
Hol borsoszemnyi hol teniszlabdanyi
Eddig valtozott a merete , hol nott hol zsugorodott , de most egy ideje ugyan akkora. Azt olvastam a zsircsomo nem zsugorodik! Ezert is ilyedtem meg.
Egy doki latta, tapintotta szerinte artalmatlan zsircsomo, nem nyulna hozza .
Engem megis bant a dolog es esz az ideg.
Ha mar mintat vesz belole es megszurja annyi erovel mar inkabb ki is vehetne nem?
Most azon agyalok hogy kivetetem.
Van masnak is ilyen esetleg? Vagy mit javasoltok. ?
tegnap 22:59
1/2 anonim válasza:
Én is valószínűleg kivetetném. Viszont abban az esetben mérlegelni kell mennyire veszélyes egy beavatkozás és megéri e kockáztatni. Az hogy ennyire változékony a mérete, nagyon meglepő. Nem lehet ciszta? Minden esetre ezt mondtad az orvosnak? Talán kéne kérni egy másik orvostól másodvéleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!