Milyen csomó lehet a kutya nyakán?
Van egy csomó a kutyám nyakán ami olyan mintha egy seb okozta volna, van egy kis pontba sötét szerintem alvadt vér. Viszont nem tudom hol szerezhette, ezért se tudom biztosra hogy mi az.
Esetleg tapasztalt valaki ilyet? Elég nagy csomó fogásra.
Mindenféleképpen elmegyek vele orvoshoz, de legelőbb ma délután van rendelés, viszont nem hagy nyugodni. Szerintetek mi lehet?
Parazita is okozhatta, pl. kullancscsípés. Mechanikai sérülés is; megszúrhatta egy ág..? Bőrgyulladás is okozhat duzzanatos, tömött csomót a bőr alatt, ami vérezhet.
Jó ötlet az orvos; egyelőre ne aggódj.
Elvittem orvoshoz, elvileg toklász ment bele és begyulladt de nem szedte ki több kérésre sem… közelünkben nincs több rendelő ami hétvégén is nyitva van, így csak hétfőn tudom vinni máshova.
Viselkedése meg semmi nem változott meg, nem fáj neki. Lesz esetleg valami probléma belőle ha csak hétfőn reggel távolítják el belőle? :(
Igen el, még délelőtt, köszi az érdeklődést! :)
Másik dokihoz vittem, ő azt mondta már gyógyulófélbe van a seb, mert valószínűleg nem sikerült hálistennek az idegen testnek belefúródnia (mint kiderült nem toklász volt), csak megszúrnia és ezáltal begyulladt a terület.
Vasárnap este ki is fakadt a sebe, mikor észrevettem egyből bekentem neki betadinnal, ami az orvos elmondása szerint sokat segített.
Kapott rá krémet és antibiotikumot és szerdán megyünk krontollra, szóval minden jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!