Egyetlen egyszer ellett 1 éve(nem szaporított kutyák voltak,törzskönyvesek,mindenki szuper helyre került természetesen.)
Most fog menni karácsony előtt ivartalanításra és ma amikor vakargattam a hasát észrevettem egy pici csomót nem fent ,hanem lent ,az alsó két cicije kozott/alatt ,nem is tudom hogyan mondjam. (Nem az emlőben hanem alatta)
A hátára fordítottam és akkor már inkább a hasfalban éreztem közepen is.
Nem kemény, mozgatható csomó.
Ilyen korán emlőrák nem lehet ugye?
nov. 4. 07:45
1/7 A kérdező kommentje:
(Bocsi,az első mondatban az ismétlés miatt. Bestresszeltem és nem figyeltem oda)
nov. 4. 07:51
2/7 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz.
nov. 4. 10:56
3/7 A kérdező kommentje:
Megyünk orvoshoz természetesen! Csak gondoltam addig is próbálok tájékozódni....
nov. 4. 11:21
4/7 anonim válasza:
Az emlődaganatokat inkább a tejlécben éreznéd, nem a hasfal közepén, hanem az emlők sorának vonalában. A leírásodból nekem nem igazán világos a helye. De ez amúgy is olyan dolog, amit csak az állatorvos fog tudni megmondani neked, minél előbb vidd el, ilyennél az ember nem ér rá megmutatni. Jobb esetben valami egész másról van szó, de ha baj van, akkor minél előbb műtik, annál jobbak az esélyei. (Apósomnak volt emlődaganatos kutyája, ő műtét után még két évet élt, de ő már idős kutya volt egyébként, és apósom sajnos nem vitte lelkiismeretesen kontrollra a műtét után.)
nov. 4. 11:43
5/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nem tudom pontosan elmagyarázni,mert amikor áll akkor az emlőben érzem ,de valahol sokkal beljebb,nem pont a cicijében hanem mintha a hasán lenne inkább, ha fekszik akkor a két emlő között a hasfalon is érzek valamit.
Mindenképp megyünk most napokon belül még a héten.
Azt olvastam én is,hogy leginkább idős kutyáknál fordul elő ilyesmi,remélem hogy nála "csak" a szoptatás miatt alakulhatott ki esetleg valami zsírcsomó jelleg vagy hasonló.
nov. 4. 12:41
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy sérv.
nov. 4. 15:46
7/7 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy minden kitüremkedés, csomó daganat? Ha a tejlécben van, akkor az állatorvos zsírdaganatot vagy emlőrákot fog mondani, ezt előre borítékolom. Aztán, hogy valójában melyik, jóindulatú-e, azt csak szövettani vizsgálat tudja kideríteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!