Nem eszik a vemhes kutyám, mit csináljak?
Van egy 3 éves corgim (szűrésekkel, törzskönyvvel RENDELKEZIK) most 39 napos (első alom) és ma már semmit se evett. Napi 3x-i étkezése lenne, ha enne. Már lassan egy hete problémák vannak az evésével és nem tudom mit tegyek. Főtt rizset+csirkét, konzervet már próbáltam (ezeket eszi már 1 hete, a tápot abszolút nem).
Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren, szúvesen fogadnám.
Kedves 1-es!
Állatorvosnál már jártunk, annyit mondott, hogy már a babáktól nem 'fér'. Próbáljak meg napi többször adni neki enni. Így is tettem
Komolyan, inkább gyakorin kérdezgetsz random vadidegeneket, minthogy az állatorvosdnak hiszel (akkor miért hozzá jársz?) vagy megkérdezel más tenyésztőket (mondjuk akitől valamelyik kutyád származik... Vagy gondolom azért vannak tenyésztő ismerőseid)
Na mindegy, nálam a zárójelben lévő dolgok miatt elvesztetted a hitelesseged, kötve hiszem, hogy tenyésztő vagy
7-es, egy mamakutyanak egyreszt kicsit mashogy kell ennie, mint vemhesseg elott, masreszt meg amugy miert ne etethetne haromszor?
Nem tripla annyi adagot kap a kutya ilyenkor, hanem haromfele van elosztva az adagja.
En ketszer etetem a kutyat, ketto fele osztom az adagjat.
Nekunk igy jo. 10 eves mar, szoval eddig mukodik. Masnak meg mashogy jo.
Mondjuk ilyen csekélyke tudással nem kéne "tenyészteni", ott kezdődik a dolog.
A másik, hogy nem attól leszel tenyésztő, hogy a kutyád törzskönyves, és szűrésekkel rendelkezik. Sima szaporító vagy, az ebből a néhány sorból is egyértelmű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!