Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakozmetika házilag?

Kutyakozmetika házilag?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 4-5 éves golden retrieverem.

A hátsó lábain/combjain gyakran becsomósodik a szőr, fésülni meg ott annyira nem tudom, mert nem szereti. Eddig ollóval vágtam neki, de mindig elég csúnyára sikeredett.

Szeretnék venni egy szőrnyíró gépet, ami egyenletesre és szépre leszedi neki a szőrt. Természetesen nem szeretném kopaszra, csak kicsit meg szeretném szabadítani a szőrmennyiségtől.

Valaki tudna ajánlani olyan gépet/gépeket, amik direkt erre lettek kitalálva, könnyű kezelni és szép, egyenletes bundát eredményez?

Az sem hátrány, ha nem olyan hangos, mintha fel akarna robbanni.

júl. 30. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

A border colliem szőrét az olcsó Lidl-ben kapható gép is vitte, neki a combja között és a hasát nyírtam főleg, de a fenekénél is rövidebbre szedtem néha, főleg mikor már öreg volt.

Az meg már ízlés kérdése, hogy valakinél hol kezdődik a szép, a kozmetikusok sem csak letolják, hanem utána kifésülik és végig mennek rajta íves ritkító ollóval.

júl. 30. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:
94%

Becsomosodott szőrt csak kis gépfejjel tudsz nyírni ami majdnem hogy kopasz, ha bőrig csomós.

Olyan nincs,hogy egy kutya nem szereti ezt azt, ápolni muszáj mivel hosszú szőrű fajta.

Szépen akkor kösd ki és keféld ki az aljszőrt belőle! Te vagy a gazdája.

Nálam nem a kutya diktál enyém sem szeret sok mindent,de van amit muszáj megcsinálni,ennyi.

Egyébként meg elviszed kozmetikába és nem neked kell bajlodnod vele.

júl. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!