Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha félek apám...

Mit tegyek ha félek apám nagytestű kutyájától?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Apám külön él családi házban, van telek. Dolgozgatni szotkunk ott ezt azt, segítek neki. Beszerzett egy kutyát ami még kölyök. Németjuhász a fajtája. Megmondtam neki ha megnő nem leszek hajlandó kimenni, nem bírom a nagytestű kutyákat. Én vagyok a beszari ebben igaza van aláírom, de valamiért a nagytestű kutyáktól félek akkor is ha az utcát valaki pórázon vezet egyet, legyen bármennyire jól nevelt az állat, de feszült vagyok ahogy elhaladok mellette
dec. 1. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Egyetértek az előzőkkel, ha nem megy a félelem leküzdése, akkor megkéred apád, hogy csukja be valahova amíg ott vagy, ennyi
dec. 1. 17:58
 12/16 Thunderfairy ***** válasza:
71%
Én is azon a véleményen vagyok hogy amig kicsi még addig barátkoz össze vele.
dec. 1. 18:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Talán onnan származhat a félelem hogy gyerekkoromban kb hetente-kéthetente kellett járni egy olyan rokonhoz akinek volt egy nagy kutyája és nem szerette elzárni, s ha én féltem tőle akkor én voltam a beszari, csak annyit mondtak fel féljek mert az állat érzi ezt, de a gazdája hergelni szokta betörők ellen, valamikor pont akkor csinálta aszem a pincében mikor mi is ott voltunk. Ez a történet megmaradt bennem
dec. 1. 20:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Meg kellene próbálnom összebarátkoznom vele mert sajnos nincs nagyon hova bezárni, de nem nagyon lehet ezt a félelem dolgot beadni egy olyan embernek aki olyan családban nőtt fel ahol sok állatot tartottak
dec. 1. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Eszem ágában nem lenne láncra kötni az amúgy megnevelt kutyámat, csak mert egy felnőtt ember beszari és fél egy juhászkutyától :D

Hogyne.

dec. 2. 08:18
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
14# Tényleg barátkoznod kellene vele, elvégre egy kölyökkutyától tényleg nincs miért félned. Az szeles még, meggondolatlan, nevelni kell, de semmi rosszindulat nincs benne, sem területőrző ösztön (még). Sokkal jobb lenne a te életed is, ha ez a kutyus segítene enyhíteni a szorongásodat.
dec. 2. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!