Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám vissza szerezni a...

Hogy tudnám vissza szerezni a kutyámat?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt meg kellett válnunk tőle, mert panelba laktunk és nagy mozgásigénye volt. Amikor vettuk azt mondták hogy yorki, de aztán egy nagy gyönyörű mudi és border colli keverék lett… sajnos tényleg nagy volt a mozgásigénye amit mi nem tudtunk fent tartani neki suli/ munka miatt, és aki mindig otthon volt vele, meg szakadt a kapcsolat vele.. nagyon hiányzik, nagyon szeretett minket.. elvileg csongrádon van… vagy valami pásztornál pásztorkodik vagy nem is tudom… viszont azt vissza hallottam hogy nagyon sírt amikor nem volt velünk és el akart szökni… nagyon fáj a szívem érte és nemtudom mit csináljak nem ismerem azt akinél van még a nevét sem tudom

nov. 28. 11:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy átvertek minket és nem.tudtuk igy tartani egyedul 😂
nov. 29. 00:40
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem értem azt hogy a magyarok miért ilyen lekezőek...:)
nov. 29. 00:47
 23/30 A kérdező kommentje:

Ha nem érted azt amit irok hogy at basztak minket mert 1 kicsi kutya helyett kb egy 6x nagyobbat kaptunk akinek nem jó a panelház!

Főleg hogy yorki helyett egy vérbeli terelő kutyát kaptunk

nov. 29. 00:50
 24/30 A kérdező kommentje:
Végig melegben és szeretetben volt nevelve viszont az a mozgásigény amire szüksége lett volna nem tudtuk úgy biztosítani! Pláne hogy mindenre ugatott ég és föld különség van egy MUDI és egy YORKI között!!!
nov. 29. 00:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de aki olyan ostoba, hogy yorkinak néz egy mudi-collie keveréket ami kölyökkorban lehet akkora, mint egy kifejlett yorki, ráadásul FIZET érte, ahelyett, hogy elballagna egy menhelyre, azt nem csoda, ha átverik...
nov. 29. 10:10
 26/30 A kérdező kommentje:
Egy biewer yorki es egy mudi ugyan olyan szinu
nov. 29. 13:00
 27/30 A kérdező kommentje:
Meg nem en hoztam el hanem anyam es egy kolyok kutyarol nem lehet megallapitani hogy milyen fajta teljesen ugy nezett ki mint a biewer
nov. 29. 13:02
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem szaporítótól kell venni kutyát (ezt inkább a többi olvasónak írom, mert a szapis kutyák az eladó ígéretéhez képest duplán-triplán okozhatnak meglepetéseket).

2. Ha egyszer lepasszoltad, és ezzel hatalmas stresszt okoztál neki, miért akarod most megint stresszelni a találkozással, vagy a visszaszerzéssel.

3. Miből gondolod, hogy most egy nagy mozgásigényű kutyának fogsz tudni megfelelő életteret biztosítani. Ha tényleg terel, akkor már szokássá is vált a napi 4-8 óra intenzív mozgás. Ha megint nem jön össze, megint lepasszolod? Nem tárgy az a szerencsétlen. Értem, hogy fáj a szíved utána, de próbálj valami mással vigasztalni magad.

Lépj tovább, és lehetőleg kutya nélkül tervezd a jövődet, mindenkinek jobb lenne úgy. A kutyák is élőlények, változnak is, folyamatos és kölcsönös alkalmazkodás kell a tartásukhoz, ami egy csomó lemondással is járhat. Lakásban is lehet nagy mozgásigényű kutyát tartani, csak kell az a napi 3-4-6 óra intenzív mozgás szabadban. Télen-nyáron, hóban, fagyban, esőben is...

nov. 29. 13:18
 29/30 anonim válasza:
100%

"Hogy tudnám vissza szerezni a kutyámat?"

Először is nem a Te kutyád, hanem azé, akinél az utóbbi 2 évben volt, miután te lemondtál róla. Egyszer már okoztál neki szenvedést azzal, hogy elhagytad, ugye nem akarod most újra elválasztani a gazdájától, akivel 2 éve együtt van?

nov. 29. 22:11
 30/30 anonim ***** válasza:

Hogyha odajönnél hozzám, mondván kéred vissza a kutyát, akit kétéve eldobtál magadtól nagyon kinevetnélek, és ennyi lenne, mehetnél haza.

Neked nincs kutyád.

tegnap 08:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!