Hogy tudnám vissza szerezni a kutyámat?
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt meg kellett válnunk tőle, mert panelba laktunk és nagy mozgásigénye volt. Amikor vettuk azt mondták hogy yorki, de aztán egy nagy gyönyörű mudi és border colli keverék lett… sajnos tényleg nagy volt a mozgásigénye amit mi nem tudtunk fent tartani neki suli/ munka miatt, és aki mindig otthon volt vele, meg szakadt a kapcsolat vele.. nagyon hiányzik, nagyon szeretett minket.. elvileg csongrádon van… vagy valami pásztornál pásztorkodik vagy nem is tudom… viszont azt vissza hallottam hogy nagyon sírt amikor nem volt velünk és el akart szökni… nagyon fáj a szívem érte és nemtudom mit csináljak nem ismerem azt akinél van még a nevét sem tudomnov. 28. 11:40
1/29 A kérdező kommentje:
Ha meg tudnám kinél van fizetnék is érte hogy visszs kaphassam barmennyit..
nov. 28. 11:40
2/29 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, hogy kinél van, akkor sehogy.
3/29 A kérdező kommentje:
Mostmár kertes házban élek es szeretném biztosítani neki a szabad mozgást
nov. 28. 11:46
4/29 A kérdező kommentje:
Több csongrádi csoportba be osztottam hátba a gazdija felfigyel rá
nov. 28. 11:47
5/29 anonim válasza:
Ha tudod a chip számát, az állatorvossal üzenhetsz a jelenlegi gazdának.
6/29 anonim válasza:
Két év azért egy kutya életében nagy idő. Ha pásztorkodhat, akkor lehet, hogy jobban jártok egy mások rosszcsonttal.
7/29 A kérdező kommentje:
Vajon még fel ismerne?
nov. 28. 12:13
8/29 anonim válasza:
Utánajárhatsz, hogy kinél van, és ha meggyőződtél, hogy jó helye van, akkor ne akard vissza. Ha valóban munkakutya lett belőle mudi-border collie mixként, van fedél a feje felett, és kap rendes kaját, akkor valószínűleg ő a világ egyik legboldogabb kutyája.
Még szép, hogy kezdetben sírt utánatok, akkor kellett volna még gondolkodni erről, és visszacsinálni (pl. kutyanapközi igénybe vételével), nem most.
9/29 A kérdező kommentje:
Megtudtam, hogy melyik állatorvosnál lett chippeltetve. 3kor nyit, és utána járok.
nov. 28. 12:30
10/29 anonim válasza:
9 Oké, de azt azért tudd, hogy egy ilyen mozgásigényű kutyánál Te a kertes házzal nem tudsz eleget nyújtani a tereléshez képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!