Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek ezek után?

Milyen kutyát vegyek ezek után?

Figyelt kérdés

2015ben vettem egy németjuhászt ami tegnap elpusztult daganatos lett a kutya.Amikor vettem még én is fiatal voltam portaőrzésre vettem. Nem gondoltam később sok baj lesz vele szét túrja a kertet

,megvadul a vihardörgéstől tűzíjátékban ránktöri az ajtót stb.Egész decemberben támadja a tűzíjáték hang miatt a bejárati ajtót. Elkeríteni nem tudunk. Én már nem tudnék egy másik németjuhászt nevelni mert sok baj van vele nagy felelősség. Meg már kissebb a motivációm iránta mamám is megmondta minek vettem ilyet ha gondolta volna ilyen soha.Érdemesebb kis kutyát vennem igaz?

nov. 22. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Kell neked egyáltalán kutya?

Vegyél inkább riasztót. Úgy vettem ki a kérdésből, hogy te úgy képzeled el a kutyatartást, hogy ott van a kertben, napi egyszer elécsapod a kaját, kicseréled a vizét és mikor épp kint vagy, megvakarod a fülét, ő meg legyen ettől végtelenül boldog, elégedett, ne tegyen kárt semmiben, ugasson, ha jön valaki és talán még az is elvárás, hogy maradjon csöndbe meg menjen el, ha szólsz neki. Szerintem ez egyáltalán nem kutyához méltó.

nov. 22. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Plüss!
nov. 22. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
"Én már nem tudnék egy másik németjuhászt nevelni mert sok baj van vele nagy felelősség." A leírásod alapján - hogy hogyan viselkedett a kutya - ezt sem nevelted. Portaőrzésre kamerát kell venni. Ha csak kinti kutyát akarsz azzal qrvasokat kell foglalkozni, mert különben pont ugyanezt fogja csinálni, vagy még rosszabbat is, ráadásul elég kevés fajta alkalmas csak kinti tartásra. FOGLALKOZNI kell egy kutyával és a foglalkozás nem azt jelenti, hogy ősszel-télen és rossz időben naponta 2x eléteszed a kajástálat és megsimogatod a fejét, meg tavasszal/nyáron napi néhány órát feküdhet melletted (szüleid mellett) míg kertészkedtek vagy mittudomén mit csináltok.
nov. 23. 23:39
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

Mindaz amit az előzőek írtak.

S,szerintem egyébként egy kistestű kutyánal ez hatványozódik( hatványozódhat)

nov. 24. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!