Honnan vegyek fajta tiszta németjuhász kutyát?
Megbízható helyről szeretném venni a kutyát még kölyökként
Ha van tenyésztő akit ismertek és megbízható, privátban fogadom az elérhetőséget!
Előbb járj el örző-védő képzésekre, kutyaiskolákba, rendezvényekre. Ott megismerkedhetsz tenyésztőkkel, sok-sok kutyát látott szakemberekkel. Utána jóval egyszerűbb felkutatni egy olyan almot, amiből a megfelelő kutyát ki tudod választani.
Egyébként mi a cél, miért szeretnél német juhászt?
Szeretnék egy segítő kutyát. Mindenképp valami nagyobb testűre gondoltam és így jött a német juhász.
Nagyon szépnek találom őket és elvileg erre a feladatra is nagyon alkalmasak.
Új vagyok a témában, még csak szaglászok.
Imádom, amikor a nagyokosok egyáltalán nem a kérdésre válaszolnak 😂😂
Kérdező:
A Dream of Stephanitz kennel számomra nagyon szimpatikus, bár tapasztalatom nincs velük
Senki sem írta, hogy nem alkalmas. Ismered a "gyakran" szó jelentését? Segítek, nem azt jelenti, hogy minden, hanem azt, hogy nagyobb számban.
De nyugodtan menj el bármelyik kutyaiskolába, biztosan fogsz találni több német juhászt, akinek a dominanciáját épp próbálják letörni, vagy már elküldték őket több iskolából azzal, hogy el kell altatni, mert nem lehet vele mit kezdeni.
Vedd fel velük a kapcsolatot és talán még kennelt is tudnak ajánlani.
Attól függ milyen célra szeretnéd és mit jelent a "segítőkutya". Nekem munkavonalasom van, sajnos akitől vettem anno, már nem tenyészt. De egy baromi jó idegrendszerű és csontozatú kutya.
A 7-es baromságokat beszél, ha egy kicsit is értesz a kutyákhoz, akkor nem fog gondot okozni egy németjuhász, akinek kb az az életcélja, hogy a gazdája kedvében járjon és mindig újat tanuljon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!