Honnan vegyek fajta tiszta németjuhász kutyát?
Megbízható helyről szeretném venni a kutyát még kölyökként
Ha van tenyésztő akit ismertek és megbízható, privátban fogadom az elérhetőséget!
#10-es
Te se jártál még kutyaiskolákban...
11! A legtöbb kutyaiskolában olyanok "tanítanak", akik elvégeztek egy féléves képzést és ott látnak életükben először kutyát, aztán adják a laikusoknak a hülyébbnél-hülyébb tanácsokat.
Egyébként őrző-védőzni jártam a kutyákkal, de én valódi szakemberekkel "dolgoztam" együtt és ott már olyan kutyák voltak, akiket nem cseszett el totálisan vagy a gazda vagy a kutyaiskola.
Látod, ez az, te már csak a képzett, jól szocializált kutyákkal találkozol.
Én pedig minden héten látom azokat a kutyákat, akiket máshonnan már elküldted és most Baranya megye legjobb sulijában szocializálják őket.
7-es honnan veszel ennyi sületlenséget? Életedben nem láttál még németjuhászt közelről. igenis kiváló segítőkutya lehet belőle.
Kérdező, tudok ajánlani 2 helyet, mindkét tenyésztő fiatal, lelkiismeretes, szívét lelkét beleteszi, és nagyon minőségi kutyái vannak. Viszont idén egyiküknél sem volt alom, talán az egyiknél lesz jövő tavasszal, tudom, hogy tervezgeti. Írj privát üzit, ha érdekel, és küldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!