Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan kutya herélése megoldaná...

Kan kutya herélése megoldaná a problémát? (Részletesebben lent.)

Figyelt kérdés
Szomszédomban élő házaspárnak (58 éves nő és 60 éves párja.) van egy nagytestű fekete keverék kan kutyájuk. Számtalanszor megszökik, mindig talál újabb réseket ahol ki tud menni vagy mikor nyitva van a kapu. Nem megy messzire csak a környező utcákban. Ösztönösen keresi a szukákat. (Feltételezhetően már több kölyök is tőle származik a környéken.) Jóban vagyok a szomszédokkal, ezért tanácsoltam nekik, hogy valószínűleg jó megoldás lenne a problémára a herélés. Többször is szóba került. A férj már bele is egyezne, de a felesége nem akarja, ő azt mondja erre "minek kivágni a golyóit" "még ezt a kis örömet is megvonjuk tőle." Mit szóltok ehhez?

nov. 21. 14:03
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Ki kell heréltetni! A kutyák nem kedvtelésből szexelnek. Ha "golyótlan" lesz, megszűnik a "kísértés" számára. Nyugodtabb lesz.
dec. 13. 15:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Ki kell vágni a golyókat. A kan kutyának utána jobb lesz. Nekem is vannak ilyen ismerőseim akik nagyon ellenezték mert "ha pasinak született akkor maradjon is az" :) meg hasonló kifogások.
dec. 13. 15:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Azért kell megvonni tőle ezt a kis örömet, mert nem tartja be a társadalmi normákat. Oszt kész :P
dec. 13. 15:50
 24/24 anonim válasza:
A szomszédasszonyod nagyon sajnálja azokat golyókat. :)
dec. 13. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!