Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan kutya herélése megoldaná...

Kan kutya herélése megoldaná a problémát? (Részletesebben lent.)

Figyelt kérdés
Szomszédomban élő házaspárnak (58 éves nő és 60 éves párja.) van egy nagytestű fekete keverék kan kutyájuk. Számtalanszor megszökik, mindig talál újabb réseket ahol ki tud menni vagy mikor nyitva van a kapu. Nem megy messzire csak a környező utcákban. Ösztönösen keresi a szukákat. (Feltételezhetően már több kölyök is tőle származik a környéken.) Jóban vagyok a szomszédokkal, ezért tanácsoltam nekik, hogy valószínűleg jó megoldás lenne a problémára a herélés. Többször is szóba került. A férj már bele is egyezne, de a felesége nem akarja, ő azt mondja erre "minek kivágni a golyóit" "még ezt a kis örömet is megvonjuk tőle." Mit szóltok ehhez?

nov. 21. 14:03
1 2 3
 11/24 kutyafule4 ***** válasza:
88%
#10 a fajfenntartási ösztön elavult? Úristen, a hónapban ekkora baromságot még nem olvastam gyakorin.
nov. 22. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
14%

Arról van szó, hpgy minden ami az életet szolgálja, örömet is okoz.

A cicus hempergőzik a hátán a dolog után..

nov. 22. 17:38
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Lattal te mar macskaf@szt… konkrétan tüskés és rohadtul fáj a macskának. Bocsi, cicusnak. Te debil…
nov. 22. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:
27%
Akkor bánatában hempergőzik!
nov. 22. 19:07
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Na es akkor ha bánatában hempergozik, akkor vajon elvezetbol csinalja, te nagyonhulye?
nov. 22. 23:27
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Gondolod, hogy bánatában hempergőzni fog?
nov. 23. 10:48
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Te urtad. Mondom en h nem vagy a legélesebb kés a fiókban…
nov. 23. 11:42
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem érted, hogy gúnyolódok, és én vagyok a tompa?:)
nov. 23. 12:49
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

#11 mit is írtál?

ösztönből... bármilyen hihetetlen, a fajfenntartási ösztön miatt párosodik az állatok 99,99%-a.

Erre azt írtam hogy akkor te is, illetve hogy elavult

Erre visszakérdezel, hogy fajfentartási öszztön avult el?

Teljesen hülye vagy? Próbáld már meg értelmezni ami irtam, ahelyett hogy játszod az idiotát!

nov. 25. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Családfenntartási ösztön
nov. 25. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!