Hogyan lehet megoldani egy nagytestű kutya ivartalanítását, ha nincs autóm, amivel elvihetem?
Irdd ki a helyi vagy valami kornyekbeli facebook-os csoportba, hogy fuvarra lenne szukseged, termeszetesen nem ingyen.
Volt, hogy mar en is szereztem igy segitseget, mert lerobbant az autom, de a kutyat allatorvoshoz kellett vinni.
Tényleg ne haragudj a kérdésért...de ha beteg lenne, hogy vinnéd orvoshoz? Lóháton? Gondolom felmerült benned ez a kérdés nagytestű kutya előtt.
A megoldás egy nagy autó, sok pokróc hátulra, vagy egy nagytestűeknak való kennel. Ismerős, rokon, telekocsi, taxi. Meg kell oldani. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Szia!
Hova valósi vagy? Budapesti?
Siófok mellett lakom egy faluban. Ismerős, rokon nem tud segíteni, már kérdeztem. Taxi nincs. Tényleg nincs lehetetlen, ezért is próbálkozom. A kutya 1 éves, menhelyre került volna, mert a gazdája meghalt, de magamhoz vettem. 2 héttel ezelőtt, még kutyám sem volt, nem tudok jogsit és autót szerezni 2 hét alatt.
5-ös, ne is haragudj, de ez a lóhát egészen nagyvárosi mondat lett. Tudod, ha nincs más, még lóháton is elviszem, mert jó magyarként nyeregbe teremtettek ;)
Két hete van nálad? Egyáltalán oltást kapott, féreghajtva, bolhairtva volt? Kaját, felszereléseket megvetted már neki? Tök jó, hogy felelős állattartó szeretnél lenni és tudod, hogy az ivartalanítás fontos és hasznos, de azért nem feltétlen az az első. Kivéve, ha vemhes vagy olyan baja van, ami miatt fontos.
(#6 A betegség is lehet olyan, hogy műteni kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!