Jelenleg olyan suliban vagyok ahol nem tudom megoldani a mindennapi hazajárást,ezért úgy tudok a kutyámmal lenni hogy 4nap nélküle 3nap velem és így csak ebben a 3napban tudom mozgatni,viszont amikor nem vagyok itthon akkor is a családjával van?
"amikor nem vagyok itthon akkor is a családjával van?"
Ezt nekünk kéne tudnunk?
Szóval akkor a te kutyád vagy a családé?
Ha a családé, és a többiek vannak vele többnyire, akkor azokon a napokon az ő dolguk lemozgatni. Ha meg is teszik, akkor neked nem kell semmi különöset tenned, csak amit amúgy is kéne, hiszen nem kell behozni semmiféle lemaradást, mivel minden nap mozog eleget.
Ha viszont a te kutyád, és a többiek nem hajlandóak lemozgatni, akkor gondold meg, hogy jó-e a kutyádnak, ha így tartod...
2 kutyatok van es a csaladod egyaltalan nem is foglalkozik veluk? Ez igy hogy jott ossze? Erdekes.
Hat nem tudsz mit tenni, foglalkozol veluk abban a 3 napban. Persze elore nem lehet lefarasztani egy kutyat se, tehat ha unatkoznak abban a 4 napban, akkor ez van, de ezek szerint nem tudsz mit tenni.
Keritesetek legyen atombiztos, hogy legalabb szokni ne tudjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!