Nagytestű kutyára hátizsákot? Persze használhatót! A mindennapi bevásárláshoz.
Utánanéztem, sőt rendeltem is, de : a normális méretű nem kapható,sőt a forgalmazó szerint ( 2 féle ),M.országon nem is lesz kapható.Akárcsak a TRixie hátizsákja ,ami 20X30 cm (mi fér abba? ,és különben sem kapható )
A K-9 powerhámokhoz rendelhető pedig ,gyakorlatilag olyan kicsi, hogy semmi sem fér el benne!talán 3 literes?
mint leírtam,bolti bevásárlás, ergó cc: 5 max 10 kg teher cipelése rövid távon .persze komoly erejű és méretű a kutya ,sőt erre lett tenyésztve, csak sajnos M.országon nem nagyon használják a kutyát arra amire valók :) kivételek vannak .
a kocsi ( kutya után befogott kocsi ) nem jó,mert nem tudom tárolni ( hiszen ezek mérete majd 2 m ).ezért is szeretnék hátizsákot.
magam is a varratáson gondolkodom, de ahhoz,hogy egy szakember ( varrónő ) megvarrja, kell egy rajz, majd kell egy szabásminta!
a rajzhoz, pedig kellenének legalább képek :)
mivel a világon sok helyen használják a kutyát teherhordásra ( és az enyém is ilyen ) arra gondoltam nem ártana .
legalább dolgozzon meg a kajáért :)
a bh vizsga remek dolog, de nem igazán lehet városban póráz nélkül sétáltatni ( konkrétan tilos:),az ül-marad ,pedig nem kihívás már:)
mindennapi munkában viszont remekül használható lenne!!!
( a séta-futtatás-úsztatás remek szórakozás NEKI ! de a boltból én cipelem haza a cuccot!!):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!