Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan kutya herélése megoldaná...

Kan kutya herélése megoldaná a problémát? (Részletesebben lent.)

Figyelt kérdés
Szomszédomban élő házaspárnak (58 éves nő és 60 éves párja.) van egy nagytestű fekete keverék kan kutyájuk. Számtalanszor megszökik, mindig talál újabb réseket ahol ki tud menni vagy mikor nyitva van a kapu. Nem megy messzire csak a környező utcákban. Ösztönösen keresi a szukákat. (Feltételezhetően már több kölyök is tőle származik a környéken.) Jóban vagyok a szomszédokkal, ezért tanácsoltam nekik, hogy valószínűleg jó megoldás lenne a problémára a herélés. Többször is szóba került. A férj már bele is egyezne, de a felesége nem akarja, ő azt mondja erre "minek kivágni a golyóit" "még ezt a kis örömet is megvonjuk tőle." Mit szóltok ehhez?

ma 14:03
 1/9 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Meg normális kerítés sem ártana. Gondolom ablak meg ajtó is van a házon, akkor a kerítésre miért nem adunk?
ma 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

Ösztönösen keresi a szukákat.

Én is!:DD

ma 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

(Feltételezhetően már több kölyök is tőle származik a környéken.)

Tőlem is! :DD

"Jóban vagyok a szomszédokkal, "

Én csak a nőkkel:DD

ma 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem egy erősen berögződött szokás, hanem tényleg csak a szukák miatt megy, akkor segíthet. Ahogy egy jó kerítés is.
ma 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"még ezt a kis örömet is megvonjuk tőle"

A kutya nem örömszerzésből csinálja. Amúgy meg ez eléggé úgy hangzik, mintha ez lenne szerencsétlennek az egyetlen öröme. Talán néha foglalkozniuk is kéne vele.

ma 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:

A szökést nem oldja meg. Azt az oldaná meg, ha egyszer kihívnád rá a rendőrséget és adnának nekik egy 300e ft-os bírságot (egyik ismerősömnél is ez segített csak megoldani a kutya szökését).

Azt megoldaná, hogy ne menjen szukák után.

ma 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy mit szólok hozzá? Megvetem ezeket az elmaradott falusi suttyó prolikat, mint az összes többit, aki leragadt ezen a szinten. Csak azt nem értem, hogy mi a jó eget számot, hogy mi a véleményünk? Hergelő, felesleges kérdés…
ma 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"A kutya nem örömszerzésből csinálja"

Hát mi az atyaúristenért?

ma 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:

"Hát mi az atyaúristenért?"

ösztönből... bármilyen hihetetlen, a fajfenntartási ösztön miatt párosodik az állatok 99,99%-a.

ma 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!