Nem tudom sétáltatni a kutyám, ez probléma rá nézve?
Még fiatal a kutyám (kistestű). Nemrég költöznünk kellett.
A falu tele van kóborkutyával, így nem kockáztathatom a sétát.
Tervben van a költözés, de egyelőre biztosan itt kell maradnunk és nem tudom mikor megyünk el egy jobb helyre.
Így most csak az udvar van neki, ami nem is nagy és beton.
Nagyon bánt ez a dolog, de tehetetlennek érzem magam.
#1 Csak busszal tudunk közlekedni 😞
Bevittem párszor a legközelebbi városba, de úgy érzem élmény helyett csak rosszat okoztam neki.
Kérdező, most azt várod, hogy bólogassanak arra, hogy nem akarod a kutyádat szocializálni és normálisan tartani? Akkor a tükröt javaslom inkább.
A kutyádnak kell a séta. Ha fiatal, még milliószor jobban. Tedd kocsiba és vidd el messzebbre. Vagy vigyél egy botot magaddal és kergesd el a kóbor kutyákat. Falun lakok,m tudom milyen ez. De ne a kifogásokat gyártsd arra, hogy miért ne neveld és tartsd rendesen a kutyádat!
Kérdező, miből érezted, hogy élmény helyett rossz neki? Illetve mennyi idős kutyáról beszélünk? Költözés előtt sétált rendszeresen?
Az én kutyám is félősebb, új helyeken nehezen enged fel, ennek ellenére többedik alkalommal már tök jól elvan mindenhol. Nem szabad feladni, nagyon fontos, hogy új dolgokat ismerjen meg és megtanulja kezelni az új helyzeteket, ha nem egy kerti biodíszt szeretnél. Az én kutyámmal kapcsolatban sokan mondják, hogy milyen jól szocializált, nyugodt, de tudom, hogy ebben amúgy részemről nagyon sok munka van.
Hetes, mondjuk mert a kóbor kutyát fullbe nem érdekli, hogy a szelíd, gazdás kutya behívható-e, vagy nem agresszív.
Találkoztál te már kóbor kutyával - jaj, nem Buksikával, aki amúgy kenyérre kenhető, hanem olyannal, aki élből neked támad, teljesen mindegy, egyedül sétálsz, vagy kutyával.
Ha kutyával akkor meg főleg ráront, te meg vagy meg tudod akadályozni hogy Kalányos pitbullka szétszedje a kutyádat - és esetleg téged is - vagy nem.
Gondolkozzál már, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!