Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom sétáltatni a kutyám,...

Nem tudom sétáltatni a kutyám, ez probléma rá nézve?

Figyelt kérdés

Még fiatal a kutyám (kistestű). Nemrég költöznünk kellett.

A falu tele van kóborkutyával, így nem kockáztathatom a sétát.

Tervben van a költözés, de egyelőre biztosan itt kell maradnunk és nem tudom mikor megyünk el egy jobb helyre.

Így most csak az udvar van neki, ami nem is nagy és beton.

Nagyon bánt ez a dolog, de tehetetlennek érzem magam.

nov. 10. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hetes, ha nem láttál vad kóbor kutyát, akkor esetleg menj el pl. Bp agglomeráció kisvároskájába, ahol én is felnőttem.

Az, hogy kividd a közeli rétre sétálni a kutyádat? Hah, sok sikert hozzá.

El sem juttok addig, mert a c..nyok kutyái előbb szedik szét őt (meg téged is, hogyha megpróbálsz közéjük állni).

Természetesen nem minden kóbor agresszív, de elég egy vagy kettő olyan, aki úgy gondolja, fenyegetést jelent a kutyád és rátámad. Utólag meg már hiába siránkozol...

nov. 11. 08:24
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
10. Nállunk sok a kóbor kutya de nem agresszív pitbullok rohangásznak az utcán, a legtöbbször nem is támadnak csak ugatnak, vagy rohangálnak mellettünk. Nem tudom hogy te milyen környéken élsz ahol félsz kimenni az utcára, mert habzó szájú pitbull kutyák várnak arra hogy széttépjenek. És ezt mondom úgy hogy nálunk is rengeteg kutya van az utcán.
nov. 11. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
#10, #11 ez rendben, bár nem én írtam azt a választ, amire reagáltok, de akkor az rendben van, hogy mivel ilyen környéken laknak a kutya max a kertbe van kiengedve? Én írtam, hogy akkor vigye napközibe, vagy nagyobb városba sétálni, arra is az volt a válasz, hogy szerinte a kutyának az nem volt jó. Nyilván ne sétáltassa szerinte nem biztonságos környéken, de azért a jelenlegi állapot se ideális.
nov. 11. 15:36
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a buszozással és a tömeggel járó stressz megéri-e számára azt a kis időt.
nov. 11. 15:46
 15/16 anonim válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet, ritkán kocsiba ülve elvisszük sétálni máshová. Mi azzal "kompenzáljuk" hogy minden nap egy órát rohangálnak vele az udvaron (100nm) és játszunk vele sokat.

Sajnálom a helyzetet :(

nov. 11. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
A sétát és a szocializációt nem tudja kompenzálni semmi. Ez nem egy megoldhatatlan gond, csak akarni kellene.
nov. 12. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!