Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha állatorvoshoz viszed a...

Ha állatorvoshoz viszed a kutyád, hova teszed míg fizetsz?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérdés, de nem voltunk még sokszor, így nem vagyunk gyakorlottak.

Szóval eddig úgy történt, hogy amikor végzett az orvos, fent maradt a kutyám az asztalon (picike), én addig elővettem a pénztárcát, pénzt, de közben attól féltem, hogy a kutyám leugrik az asztalról. Az orvos addig “megfogta”, bár nem tűnt úgy, mintha bármire készülne a kutya.

Azon gondolkodtam, hogy egyszerűbb, ha a vizsgálat után visszateszem rá a hámot, pórázt, leteszem a földre és utána fizetek? Bár ha a csuklómra akasztom a pórázt, akkor meg körbeteker közben.

Talán az asszisztensnek kellene addig fogni? Viszont itt ritkán van, általában csak az orvossal találkozunk.

Ti hogy szoktátok ezt csinálni?

okt. 28. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A földön pórázzal. De ha rutin vizsgálatra/oltásra mész és tudod előre az összeget, bekészítheted a zsebedbe a pénzt, azt csak elő kell venni.
okt. 28. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! +1 a "Földön vár mellettem."

Ha nagyon izgálga és nehezebben lehet kezelni, akkor normális hangnemben meg lehet kérni az asszisztenst, hogy legyen kedves megfogni arra a fél percre amíg intézed az anyagiakat.

okt. 30. 07:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem izgága, sőt (egyébként általában nincs asszisztens), csak bennem valamiért az volt, hogy minél előbb fizessek és aztán pakoljak. De már rájöttem, hogy fordítva jobb lesz.

okt. 30. 07:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ezt azért nem értem, mert eddig akárhány állatorvosnál voltunk, mindig a recepción kellett fizetni, nem a rendelőben. Szóval visszateszem a kutyára a hámot, kimegyünk a recepcióra, ott lecsippantom a kártyát és kész.
okt. 31. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!