Ha állatorvoshoz viszed a kutyád, hova teszed míg fizetsz?
Tudom, fura kérdés, de nem voltunk még sokszor, így nem vagyunk gyakorlottak.
Szóval eddig úgy történt, hogy amikor végzett az orvos, fent maradt a kutyám az asztalon (picike), én addig elővettem a pénztárcát, pénzt, de közben attól féltem, hogy a kutyám leugrik az asztalról. Az orvos addig “megfogta”, bár nem tűnt úgy, mintha bármire készülne a kutya.
Azon gondolkodtam, hogy egyszerűbb, ha a vizsgálat után visszateszem rá a hámot, pórázt, leteszem a földre és utána fizetek? Bár ha a csuklómra akasztom a pórázt, akkor meg körbeteker közben.
Talán az asszisztensnek kellene addig fogni? Viszont itt ritkán van, általában csak az orvossal találkozunk.
Ti hogy szoktátok ezt csinálni?
Szia! +1 a "Földön vár mellettem."
Ha nagyon izgálga és nehezebben lehet kezelni, akkor normális hangnemben meg lehet kérni az asszisztenst, hogy legyen kedves megfogni arra a fél percre amíg intézed az anyagiakat.
Szia!
Nem izgága, sőt (egyébként általában nincs asszisztens), csak bennem valamiért az volt, hogy minél előbb fizessek és aztán pakoljak. De már rájöttem, hogy fordítva jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!