Milyen tippek vannak gyógyszer beadására, amik már nektek beváltak?
Figyelt kérdés
A klasszikus húsba rejtés nem működik, mert már előtte se igazán evett. Van valami tippetek?szept. 25. 17:06
1/14 kürtőskalácska válasza:
Ha gyorsan akarod akkor fogod a gyógyszert berakod a szája vége felé közel a nyelőcsőhöz és összezárod a száját.
Amikor nyel egyet elviszi a gyógyszert.
2/14 anonim válasza:
Én szépen leültetetem, lefogom a lábammal kinyitom a száját és lenyeletem vele a gyógyszert 🤔
3/14 anonim válasza:
Eloszor majkrem vagy sajtkrem. Ez mondjuk mukodik 10/7 alkalommal. Ha nem, akkor en is “bedobom” a szajaba a gyogyszert az emlitett modon, nem tudok mit tenni, muszaj valahogy beadni :D
4/14 anonim válasza:
sajttal, szalámival megy, egyben lenyeli az egészet
5/14 anonim válasza:
Dobott kaját leveszi? Ha hozzá van szokva, hogy el kell kapkodni a falatot, gyors egymásutánban, berakod közé, lehet lenyeli.
Mondjuk egy kocka sajt, két kocka sajt, pirula, kocka sajt...
6/14 anonim válasza:
Legyen éhes. Az enyemek mondjuk mindig azok (es nem azert mert nem kapnak kajat), es feladatra kapjak meg a gyogyszert is, fel se tunik nekik. Rossz evő kutyanal ez bajos, akkor szepen a nyelve tövére helyezed, becsukod a szajat, kicsit felfele tartva a fejet, aztan kenytelen lenyelni, de ezt csak vegso esetben alkalmaznam, nekem se lenne kellemes.
7/14 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva, ha egy bevált módszert írok? A pici falat sajt vagy szalámi meg nem káros neki.
8/14 anonim válasza:
tápba tenni amikor éhes, ez ha jól tudom nem minden gyógyszerrel megcsinálható, de a legtöbbel igen. Viszont ami mindig, és biztosn bevállik nálunk: Amikor kivisszük pl sétálni, és leültetjük a kapu előtt mindig meg kell várnia amíg mondjuk hogy mehetsz. És ilyenkor kap jutifalit. És ilyenkor egy kicsi juti falit adunk neki, meg a gyógyszert mellé. Általában észre sem veszi. Azért ilyenkor adjuk mert tudjuk hogy nem okoz traumát neki. Mert sétálni mindennél jobban szeret, szóval nem fogja megijeszteni ez az élmény.
9/14 anonim válasza:
Ha olyan a gyogyszer osszetorni vizzel fecskendovel beadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!