Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha állatorvoshoz viszed a...

Ha állatorvoshoz viszed a kutyád, hova teszed míg fizetsz?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérdés, de nem voltunk még sokszor, így nem vagyunk gyakorlottak.

Szóval eddig úgy történt, hogy amikor végzett az orvos, fent maradt a kutyám az asztalon (picike), én addig elővettem a pénztárcát, pénzt, de közben attól féltem, hogy a kutyám leugrik az asztalról. Az orvos addig “megfogta”, bár nem tűnt úgy, mintha bármire készülne a kutya.

Azon gondolkodtam, hogy egyszerűbb, ha a vizsgálat után visszateszem rá a hámot, pórázt, leteszem a földre és utána fizetek? Bár ha a csuklómra akasztom a pórázt, akkor meg körbeteker közben.

Talán az asszisztensnek kellene addig fogni? Viszont itt ritkán van, általában csak az orvossal találkozunk.

Ti hogy szoktátok ezt csinálni?

okt. 28. 13:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Lerakom a földre fizetek és megyünk nem nagy kunszt
okt. 28. 13:22
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Vár a lábam mellett. Nem hagyom fent az asztalon. Akkorára hagyd a pórázt, hogy fixen maradjon melletted, tehát ne tudjon betekerni.
okt. 28. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Micsoda kérdés ez? :D

Földön vár mellettem csendben pórázra kötve.

okt. 28. 13:33
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Rátesszük a pórázt és vár.
okt. 28. 13:34
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Mi nem rakunk rá pórázt, de lerakjuk a földre. Be van csukva az ajtó, miért kellene rá póráz? Egyébként a csukott ajtó előtt vár, nagyon menne kifelé :) De biztosan nem hagynám az asztalon. Rettegnék, hogy leugrik.
okt. 28. 13:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ahogy a 2. válaszoló írja, úgy fogom csinálni 🙂
okt. 28. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Pórázon fogom (a földön van). Egyébként máshogy nem is lehetne, mivel nálunk nem bent a dokinál, hanem kint a recepción kell fizetni. Ez az általános, már évtizedek óta szinte mindenhol így volt, ahol megfordultam.
okt. 28. 16:03
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Fogtam pórázon.
okt. 28. 17:21
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Csatlakozom, nekem is tudnak viselkedni a kutyáim...

Visszagondolva, volt már minden: asztalon/földön pórázzal/nélküle, de egy kézzel a karomban tartva is ki tudom halászni a kártyámat...

okt. 28. 20:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Ellentétben veled 😄
okt. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!