Hogyan érdemes átváltani nyers etetésre? Ti honnan veszitek vagy rendelitek a kutyátoknak a barf kaját?
Figyelt kérdés
Belga juhászkutyámat szeretném nyers kajával etetni. Allergiás, vakarózik, megy a hasa sűrűn. Most egy olyan tápot kap, amitől kicsit jobb a helyzet, de nem az igazi. A nagyon drága hippallergén tápokat nem tudom megfizetni. Szóval gondoltam talán a barf etetés segíthet. Hogy kell átállni? Milyen nyers húst javasoltok egy ilyen érzékeny kutyának? Sajnos semmit nem tudok erről, miből mennyit kellene adni stb.. Nyilván a szárnyasok kizárva.okt. 1. 07:06
11/11 anonim válasza:
Szerintem a hal az egyik legjobb teljes vagy kiegészítő étel amit csak ehet. Arra nem allergiásak, tele van A-, D-, B2-, B6-, és B12-vitaminnal. Az óceáni halakban kimutatható a nehézfém, de én magamnak szoktam (pontosabban a kutyámnak) halászni, vagy horgászni a Balatonból. (küsz, géb, törpeharcsa) A géb és a törpeharcsa darabszámkorlátozás nélkül fogható, tehát korlátlanul hazahozhatod, mivel inváziós halfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!