Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Erdemes orvoshoz fordulni?...

Erdemes orvoshoz fordulni? Lehet komolv

Figyelt kérdés
A kutyam 3 napja naponta 2x hany ill fosik. De a hangulata/kozerzete teljesen jo
júl. 29. 04:12
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Hát tesó ezt kiírni bátor húzás volt.
júl. 29. 04:40
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
A hasmenés és hányás nem játék. Kiszáradhat. Vidd orvoshoz !! Ez miért kérdés ??
júl. 29. 08:10
 3/7 anonim válasza:
43%
Nem játék lehet parvo de lehet egy egyszerűbb gyomorrontás. Vidd orvoshoz mert ennyi idő alatt valószínűleg kiszáradt
júl. 29. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha három napon keresztül fennállnak a tünetek akkor érdemes állatorvoshoz vinni.

Ez miért kérdés?

júl. 29. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyilván azért kérdezi, mert nem sugárban hány a kutya napi 5x, hanem csak egyszer-kétszer és amúgy jól érzi magát. Én se rohanok egyből orvoshoz a kutyával, ha megy a hasa vagy hányik egyet, mert akkor minden hónapban otthagyhatnék 20+ ezreket a dokinál. A kutyák könnyen benyalnak ezt-azt és lehet érzékeny gyomrú is.

Viszont, ha 3 napja tart már, akkor ideje dokihoz vinni, akkor is, ha csak napi 2x fordul elő.

júl. 29. 14:58
 6/7 Vivkoo2 válasza:

Ha te 3 napja hanysz , fosol nem mész orvoshoz? ??

De tényleg? Kiszáradás …. Nem azt mondom meg fog halni vagy bármi de kiszaradhat és iszonyú stressz a szervezetének . Nem tudhatod nem e fáj a hasa vagy Ninvs e bármi más komolyabb megbetegedése . Remelem már azóta látta az orvos ..

aug. 2. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, én nem megyek orvoshoz, mert az ég világon semmit nem csinálnak ezek. 40 fokos lázzal, hányással, lázálommal mentem orvoshoz, már azt hittem másnapra meghalok, és a doki annyit csinált hogy orrvérzésig feldugta a covid tesztet megállapította hogy ez nem covid szóval hazamehetek, csak igyak sok folyadékot és ügyeljek a vitaminpótlásra... Lázcsillapító sem segített mikor rámtört ez a láz ha nem akartam összehányni magam meg elszédülni hidegvízbe kellett mennem.
aug. 5. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!