Szept 23-án reggel elveszett kutyus (PANKA) Fél mind a kutyától, mind az emberektől. A Szilas-patak mentén futott el. Milyen fórumokat tudtok, ahol még közzétehetem a keresést?
# 1! #2 !
Köszönöm a drukkot, a kép pótlását.
Meglett a kutyus, a környékbéli szabadidős kutyások is besegítettek a keresésbe!
Fácse-oldalakon sikerült még pár helyen megosztani.
A REX megint bizonyította, hogy nem véletlen és nem alaptalan a sok negatív kritika róluk,
de a kutyás társadalom összefogása példás eredményt hozott!
Köszönet érte mindenkinek!
Nem ertem hogy kerul kepbe a rex.
Nekem nem veszett meg el kutyam, de a baratomnak igen. Mentunk es megkerestuk, nem zaklattunk ezzel menhelyeket 🤷♀️
#5! Úgy, hogy a segítőkészségük kimerült annyiban, hogy tapló módra elhajtották a csajt. Pont, mint engem (és nem csak engem), amikor nyáron talált kutyát akartam leadni. Oké, ha akarom, elhiszem, hogy már egy kutyának sem tudnak helyet szorítani, de nem lett volna baj, ha adnak néhány tippet ahhoz, hogy hol keressek tovább, hogyan ne kelljen újra magára hagyni a szerencsétlen állatot.
Úgyhogy köszönet a hasznos tippért, úgy tett az illető, mint ti, akik mentetek és megkerestétek a kutyát. Reggel 7.40-től 14.10-ig hajtották az ebet, míg ráleltek.
Azzal a különbséggel, hogy ők bátorkodtak "zaklatni" egy olyan hely dolgozóit, akinek a bevételen és az adók 1%án túl állítólag szívügye az állatvédelem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!